3 modele de adidași casual potriviți pentru zile ploioase

3-modele-de-adidași-casual-potriviți-pentru-zile-ploioase

Afară plouă torențial? Te-ai gândit deja ce pereche de sneakers să alegi pentru o astfel de zi ploioasă pe care nici măcar un sneakerhead nu și-o dorește, mai ales atunci când și-a propus să poarte perechea preferată de Jordan 1 Mid sau perechea albă de Air Force 1?

Chiar dacă ai în minte o anumită pereche care poate fi potrivită, nu ești atât de sigur că îți va menține picioarele uscate și că nu va trage deloc apă. Ce vei face dacă după un minut de mers pe jos prin ploaie, sneakerșii tăi deja nu mai arată la fel de bine, iar picioarele ți s-au udat? Posibil ca acesta să fie momentul în care trebuie să iei o decizie asupra încălțămintei tale! Noi îți propunem câteva perechi impermeabile care, cu siguranță, îți vor menține picioarele uscate și vor arăta și bine în outfiturile tale!

Ce sneakerși să alegi pentru zilele ploioase?

Suntem siguri că majoritatea dintre voi ați fost în această situație de mai multe ori: adidași umezi, șosete umede și ele și picioare înghețate sau senzație continuă de disconfort! Cu unii dintre cei mai buni adidași casual impermeabili și disponibili, nu va trebui să îți faceți griji pentru asta data viitoare.

Avem o listă cu unii dintre cei mai buni pantofi impermeabili pentru bărbați și femei disponibili online, împreună cu un ghid care să vă ajute să cumpărați unul potrivit în funcție de nevoile tale. Citește mai departe!

– Nike Air Force 1 GTX BOOT

Concepute pentru a face față traseelor ​​de ploaie, aceste kicks-uri Nike sunt, de asemenea, potrivite pentru outfit-uri cool! Talpa este concepută pentru tracțiune, pentru a te împiedica să aluneci pe drumurile ude atunci când plouă, iar partea superioară a pantofului este impermeabilă și cu uscare rapidă.

– Jordan Max Aura 3

Chiar dacă este o pereche potrivită pentru antrenamente, este excelentă și pentru a fi purtată în viața de zi cu zi, indiferent dacă vrei să înregistrezi kilometri în aer liber sau chiar la sală ori ai planificat câteva aruncări la coșul de baschet în parc. Materialele sunt durabile și rezistente la abraziune, ceea ce face din Max Aura 3 o necesitate pentru activitățile în aer liber. Popul de culoare oferă un interes stilistic!

– Air Vapormax EVO

Acest adidas are un stil de stradă futurist, dar nu sacrifică funcția de confort pentru forma unică pe care o are. Din punct de vedere al performanțelor, este proiectat pentru a fi potrivit traseelor, oferind respirabilitatea impermeabilă de care ai nevoie. În același timp este o pereche cu un design unic ce poate fi ușor asortat în numeroase ținute, indiferent dacă afară plouă și ai nevoie de sneakeși rezistenți sau nu!

Pentru a găsi încălțămintea impermeabilă în aer liber perfectă, decide mai întâi pentru ce tipuri de activități îi vei folosi. Atleții ar trebui să caute un pantof impermeabil de alergare pentru trasee, chiar dacă traseul tău te duce peste orașe, mai degrabă decât munții, deoarece picioarele umede îți vor strica cursele pe distanțe lungi indiferent de locul în care te afli.

Drumeții ar trebui să opteze pentru o ghete de drumeție impermeabile corespunzătoare atunci când mediul necesită stabilitate. Dacă ai nevoie doar de o pereche pe care să o poți lua dimineața când pleci spre birou și plouă destul de tare afară, atunci caută o pereche de adidași casual bărbați sau adidași casual damă care să se potrivească bine cu ținutele tale.

S-ar putea sa te mai intereseze