3 motive pentru care trebuie să ai o pereche de New Balance în colecția ta

new balance

În cazul în care vei întreba un sneakerhead care este marca lui preferată de adidași, în 95% din cazuri probabil vei auzi fie Nike, Jordan și, din când în când, poate adidas.

În principal, pentru că au o notorietate atât de puternică încât, indiferent de ceea ce scot, indiferent de prețul, calitatea și estetica pantofului, dacă vor reuși să creeze un tip de hype în spatele acestuia, vor vinde multe perechi și, uneori, vor scoate perechi limited edition pentru a-i face pe consumatori să-și dorească și  mai mult o anumită pereche.

Mulți sneakerheads aleg să se stabilească pe un brand cu care sunt obișnuiți în loc să se aventureze și să încerce noi branduri/modele. Noi suntem aici pentru a vă informa că, odată ce vei oferi șansa și altor mărci, dragostea pentru sneakers își va schimba puțin direcția și mai ales atenția!

De exemplu, ce spui despre New Balance? Descoperă mai jos 3 motive pentru care trebuie neapărat să încerci o pereche de NB!

Confort

În afară de confortul pe care îl oferă materialele premium pentru partea superioară, pantoful are o strategie complexă pentru a fi extrem de confortabil și în momentul în care desfășori diverse activități în timp ce porți o pereche. New Balance înțelege că nu fiecare picior este la fel și că toți avem nevoie de diferite tipuri de amortizare și de sprijin pentru a ne bucura de confort. Indiferent de ce cauți în materie de confort, ei bine, există numeroase șanse ca NB să fi creat deja o pereche de sneakers care să fie creat în jurul limitelor tale de „confort” necesar. Pentru că fiecare model este conceput în jurul celui care îl va purta, talpa intermediară este cea care se modelează în funcție de piciorul tău.

Calitate

Există numeroase branduri care „se bucură” din plin de reclamații din partea concumatorilor, chiar dacă ele rămân în top la capitolul vânzări. Pielea uneori este prea rigidă, pielea întoarsă nu este „periată” și are un aspect neplăcut, talpa este prea rigidă și lista poate continua. Cu New Balance, indiferent de stilul de viață pe care îl ai și de activitățile zilnice pe care le faci încălțat cu o pereche de New Balance, calitatea va fi uimitoare și aspectul adidașilor va rămâne la fel un timp îndelungat.

Tehnologie

ENCAP. RevLite. ABZORB. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile oferite de New Balance. Când vine vorba de tehnologie pe un pantof, New Balance este aproape de partea de sus a listei. Orice ai căuta, ei probabil au creat deja pe un model potrivit. De exemplu, tehnologia ABZORB. Acesta are un amestec superior care oferă amortizare spumei și un set de compresie, cu cauciuc. Sau ce zici de tehnologia ENCAP? Talpa intermediară oferă amortizare moale cu o parte din poliuretan dur pentru mai mult sprijin și durabilitate.

Designul modern, tehnologia avansată creată în jurul confortului și mai ales calitatea materialelor utilizate, fac din fiecare pereche de adidași New Balance să fie ușor de purtat și de asortat. În cazul în care îți dorești o pereche de adidași confortabilă, New Balance poate fi răspunsul nevoilor tale!

S-ar putea sa te mai intereseze