5 filme în care brandul adidas a jucat un rol important

5 filme în care brandul adidas a jucat un rol important

Ești în căutarea unor noi filme la care să te uiți în serile de relaxare bine meritată? Ce zici de niște cult movies unde o parte din personaje poartă piese de la cunoscutul brand adidas? Cine știe, poate te vor inspira să alegi noi haine sau adidași pentru garderoba ta.

adidas a păstrat design-ul pentru multe din piesele populare, deci sigur vei găsi o versiune a acestora la vânzare acum. Sneaker Industry reînnoiește constant stocul de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru ca tu să ai mereu o varietate de branduri și piese cool din care să alegi.

Iată o varietate de filme unde adidas este vedeta:

1.Police Academy, 1984

Ai chef de o comedie ușoară? Acțiunea acestui film începe atunci când primarul unui oraș din America anunță o competiție: orice poate fi admis în academia de poliție, pentru un curs de 14 săptămâni, indiferent de culoare, sex, greutate sau înălțime.

În timpul testelor fizice și de aptitudini cu scene amuzante și personaje diverse, se remarcă treningurile iconice adidas și sneakerșii adidas summit.

2.Scott Pilgrim vs The World, 2010

Brandul adidas a început să vândă modelul adidas superstar încă din 1969, dar aceștia au crescut în popularitate abia în 2010,  după lansarea acestui film, în care Scott Pilgrim îi poartă pentru a învinge fostele malefice.

În 2021, adidas superstar este încă un model foarte apreciat, disponibil într-o varietate de materiale, culori și printuri.

3.Trainspotting, 1996

Primul lucru pe care îl vezi când personajul principal, Renton, apare în film, sunt picioarele lui alergând, încălțat cu o pereche de adidas samba supers în culoarea burgundy. Aceștia se integrează perfect în toate scenele filmului, fie în club, la fotbal sau în sala de judecată.

Filmul demonstrează practic că modelul adidas samba nu este doar foarte versatil, ci și rezistent, chiar dacă capătă o patină a timpului, nu încetează să fie confortabil.

4.Krush Groove, 1984

Filmul a fost făcut de Michael Schultz și spune povestea casei de discuri Def Jam Recordings și a lui Russel Simmons, mai exact a începutului carierei lui. Este practic o inscursiune în cultura hip-hop cu staturi precum Run-DMC.

Filmul este presărat constant de piese iconice adidas, pe care sigur ți le-ai dorit la un moment dat dacă ești fan hip-hop.

5.Rocky IV, 1985

Nu puteam să încheiem această listă fără cel mai popular film din seria Rocky Balboa, care pare o mare reclamă adidas, de la început până la final. Sylvester Stallone poartă o pereche de sneakerși adidas în timpul meciurilor de box, o alta când se antrenează și încă una când se antrenează.

Treningurile adidas sunt și ele nelipsite, purtate atât de el când spală mașina, cât și de antrenorii din echipa adversă.

Filmele au puterea să aducă un brand în atenția cititorilor și să îi determine pe cititori să cumpere piesele de îmbrăcăminte sau încălțăminte ale personajelor preferate. Adidas era un brand cunoscut și înainte de aceste filme, dar a crescut evident în popularitate datorită lor.

S-ar putea sa te mai intereseze