5 perechi de pantofi sport potrivite pentru copilul tău

5 perechi de pantofi sport potrivite pentru copilul tău

Deoarece copiii sunt în continuă creștere până în jurul vârstei de 18 ani, ai ocazia să devii expert în achiziționarea de noi pantofi sport. Dacă un adult își știe deja mărimea și calapodul perfect, pentru a alege perechea potrivită pentru cel mic trebuie să depui puțin mai mult efort.

Vestea bună este că la Sneaker Industry vei găsi o gamă variată de pantofi sport pentru copii de la branduri recunoscute pentru calitate și confort. Îți prezentăm în continuare o serie de sfaturi utile dar și câteva modele din care să îl alegi pe cel ideal pentru copilul tău.

Sfaturi pentru a alege cea mai bună pereche de pantofi sport pentru copilul tău

Înainte să plasezi comandă sau achiziționezi sneakersii din magazin, este bine să fii atent la următoarele aspecte:

  • Mărimea: cel mai evident factor, dar ușor de ignorat având în vedere cât de repede cresc cei mici; măsoară piciorul copilului înainte de a merge la cumpărături, nu te baza pe mărimea de la ultima pereche;
  • Flexibilitate: cu cât mai mic este copilul, cu atât mai subțire și flexibilă trebuie să fie talpa; mai exact, când ții un sneaker în mână, acesta ar trebui să se îndoaie la mijloc dar și în dreptul degetelor;
  • Spațiu pentru degete: atunci când copilul bagă piciorul în pantoful sport ar trebui să rămână un spațiu egal aproximativ cu lățimea unui deget;
  • Materiale: alege pantofi sport din materiale respirabile astfel încât cel mic să se poată mișca în voie fără să îi transpire piciorul excesiv.

Modele de pantofi sport potrivite pentru copii

Îți prezentăm câteva modele care sunt disponibile în mărimi pentru copii, produse de branduri recunoscute pentru confort și calitate:

1.NIKE AIR MORE UPTEMPO GS

Uptempo este un model vânat de majoritatea celor pasionați de sneakersi pentru design-ul ieșit din comun unde predomină cuvântul AIR. Sunt încălțările ideale pentru copii deoarece sunt foarte confortabili și închiderea se face cu șireturi elastice.

2. NIKE 11 CMFT LOW GS

Dacă cel mic apreciază activitățile sportive are nevoie de o pereche de pantofi sport care să îi ofere susținere precum acești Nike 11. Sneakersii se închid cu șireturi elastice și sunt confecționați din materiale respirabile.

3. NIKE AIR FORCE 1 GS

Și copiii pot fi pasionați de modă! Nike Air Force 1 este un clasic al stilului athleisure, care, atunci când este achiziționat într-o culoare neutră, poate fi asortat la orice ținută. Este realizat din materiale calitative, atât piele adevărată, cât și sintetică, pentru o mai bună rezistență în timp.

4. JORDAN FLTCLB ’91 GS

Sneakersii Jordan Flight Club 91 s-au inspirat din era de aur a baschetului și au branțuri Air pentru confort îndelungat, o structură rezistentă pentru a oferi susținere și un design care amintește de pantofii sport clasici ai lui Michael Jordan.

5. NIKE AIR MAX 97 GS

Acești sneakersi aduc stilul anilor 90 în atenția unei noi generații. Sunt foarte confortabili datorită branțurilor Air Max și pot fi purtați fără probleme la școală deoarece au un design simplist și uni.

Când ești în căutarea unor adidași nike copii este foarte important să alegi o mărime confortabilă pentru cel mic și să te asiguri că sunt confecționați din materiale respirabile. La Sneaker Industry găsești o varietate de pantofi sport pe placul copiilor.

S-ar putea sa te mai intereseze