Adidași Fila originali VS fake – Păreri și recomandări

adidasi fila fake vs originali

Oamenii vor copia întotdeauna produse populare, indiferent dacă este vorba despre articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Adidașii de marcă nu fac nici ei excepție. Falsurile de înaltă calitate fac dificilă determinarea vizuală a originalității lor. Dar, indiferent de cât sunt forțate replicile și realizate la înaltă clasă, există mai multe criterii care te vor ține departe  de cumpărarea unui fals. Există pe piață produse contrafăcute ale oricărui brand popular, iar unul dintre ele este Fila.

Pantofii marca Fila au fost întotdeauna populari, dar astăzi cererea a atins cote fără precedent, deoarece stilul sportiv se integrează din ce în ce mai ferm în viața de zi cu zi.

Detalii cărora să le acorzi atenție

Vedem pe site-ul oficial al Fila, adidași pentru femei cu printuri negre, albe și diferite nuanțe și culori. De asemenea, și pentru adidași Fila bărbați – există modele de culori clasice și cu un design cool. Relansarea modelelor legendare este acum foarte relevantă în contextul cererii de retro, astfel încât marca sud-coreeană nu a rămas în urma cu cerințele pieței.

Meșterii sunt capabili să copieze produsul destul de eficient. Prin urmare, încălțămintea trebuie verificată cu atenție. Pe „Fila” reală există întotdeauna etichete perfect cusute cu litere uniforme. Cusăturile acestora și cusăturile adidașilor originali sunt perfecte, corecte: nu există fire proeminente sau cusături suprapuse. De asemenea, aceste „Fila” nu au urme de lipici uscat pe articulații.

Iată căror aspecte să le acorzi atenție

Ambalarea adidașilor

Inspecția perechii tale începe de la cutie: materialul este din carton durabil de înaltă calitate. Producătorii de produse contrafăcute economisesc bani folosind hârtie moale și ieftină. În timpul transportului, ambalajul contrafăcut este ușor zdrobit sau deformat, ceea ce amenință să deterioreze și sneakerșii. Un autocolant cu informații este fixat pe cutia din carton – sunt indicate articolul, numele modelului, dimensiunea și mini-desenul adidașilor. Nu există acest autocolant pe cutiile false sau sunt tipărite informații minime – nume, număr fictiv: este obligatoriu să ai un autocolant cu informații pe cutia originală.

În interiorul cutiei, pantofii sunt înfășurați într-un ambalaj suplimentar format din hârtie subțire cu sigla mărcii Fila. Falsul este înfășurat în hârtie simplă sau învelișul poate lipsi.

Logo-ul Fila

După deschiderea ambalajului, următorul pas este evaluarea calității și corectitudinii etichetelor aplicate tongue. Eticheta cu inscripția este cusută exact, iar literele sunt realizate atent. Nu există fire între litere care să conducă de la un caracter la altul. Originalul este întotdeauna realizat la cel mai înalt nivel, din fire de înaltă calitate, fără tranziții vizibile.

Etichetele

Adidasul in interior are o etichetă specială care conține informații despre produs și un cod QR. Literele sunt întotdeauna clare și uniforme. Când scanerul de cod QR verifică, poți obține informații complete de la producător despre perechea selectată. Ambii adidași au o etichetă cu detalii complete despre model, dimensiune, număr de lot etc. Numărul adidașilor este identic cu combinația de numere afișată pe cutie.

Aspectul

Confecționarea adidașilor originali este executată calitativ, având cusături netede și identice. O replică va avea linii strâmbe, cusături de diferite lungimi și fire proeminente. Firele proeminente, liniile neuniforme, lungimile diferite ale liniilor sunt semne ale falsificării. O atenție specială ar trebui acordată fundalului. Originalul: fără adeziv la îmbinări, este echipat cu un branț anatomic, iar sigla mărcii este situată pe călcâi. Adesea, o copie poate fi recunoscută prin culorile adidașilor care nu sunt folosite de producător la crearea designului.

Pentru a scăpa de grija achiziționării produselor fake, asigură-te că vei cumpăra doar de la magazine legit. Dacă ești în căutare de adidași fila, ieftini nu înseamnă și originali, iar acest lucru ar trebui să îți dea de gândit. Alege întotdeauna calitatea produselor originale!

S-ar putea sa te mai intereseze