Adidași personalizați: Ce pereche de încălțăminte este cea mai potrivită pentru a fi personalizată?

Adidasi personalizati

Dacă îți dorești să ieși din mulțime cu o pereche de adidași cu adevărat unici, atunci este timpul să îi personalizezi sau să îi lași pe cei care se ocupă de acest lucru să o facă. În aceste zile, datorită minunii numite „internet” aproape toate marile mărci oferă servicii personalizate care îți permit să îți imaginezi cum ar arăta propriul proiect și, de ce nu, chiar să materializezi ideile tale, indiferent cât de ciudate, interesante, simple sau comune sunt. Personalizarea unei perechi de adidași este o modalitate excelenta de a-ți pune amprenta asupra perechilor de sneakers pe care le porți, iar rezultatul unic se va potrivi stilului tău.

 

Best sneakers for customizing

Dacă vrei să îți personalizezi singur o pereche de adidași sau îți dorești să lași un specialist să se ocupe de acest lucru, trebuie să ai în vedere faptul că ai nevoie de o pereche de sneakers ce poate fi ușor de customizat. Deși, aproape orice pereche poate fi personalizată, există câteva modele de pantofi ce oferă mult mai multă libertate și le vei descoperi în cele ce urmează!

  • Nike Air Force 1

Dacă vei întreba un artist care se ocupă de personalizarea sneakersilor care este cel mai potrivit model, cu siguranță, în topul preferințelor lui se va afla o pereche de adidași Nike, mai exact Nike Air Force 1, fie el low sau mid.

Chiar dacă aici nu este un top, ci doar o enumerare de modele potrivite pentru a primi un custom interesant, Nike Air Force 1, rămâne cel mai potrivit adidas din toate timpurile pentru a fi personalizat. Faptul că este complet alb și are un model clasic – datorită acestor lucruri se creează posibilități infinite pentru modele originale și diverse scheme de culori –  Nike Air Force 1 este acea pereche iconică și accesibilă ce poate fi ușor de personalizat.

  • Vans Sk8-Hi

O altă pereche accesibilă care poate fi ușor de transformat într-un unică este, desigur, Vans Sk8-Hi white. Calitatea materialelor este una superioară, iar rezistența vanșilor este deja cunoscută de majoritatea persoanelor care se declară iubitoare de perechi confortabile. Trebuie totuși să ții cont de faptul că dacă alegi să îți personalizezi singur perechea de Vans Sk8-Hi este nevoie să urmezi câțiva pași suplimentari general valabili pentru toate modelele din pânză.

  • Air Jordan 1

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai iubiți sneakerși din lume, Air Jordan 1 este, de asemenea, unul dintre cele mai populare modele de adidași pentru personalizare. Chiar dacă are mici elemente comune cu perechea de Nike Air Force 1, silueta pantofului este una diferită, ceea ce permite un altfel de custom.

Indiferent de culorile pe care le alegi pentru crearea designului unic, modul în care vei îmbina nuanțele și felul în care vei picta diverse personaje sau icon-uri – cu siguranță te va face să ai o pereche de Air Jordan 1 unici și speciali!

Dacă ai decis că vrei încălțăminte personalizată și ai ales care este modelul potrivit pentru a fi pânza viitorului tău proiect, nu îți mai rămâne decât să treci la treabă! Lasă-te ghidat de inspirație și creativitate! Totuși, dacă ai decis ca un artist să se ocupe de perechea ta personalizată, atunci stai fără griji și așteptă rezultatul final!

S-ar putea sa te mai intereseze