Asortează-ți stilului urban cu gama de sneakers Fila

The internet’s most divisive shoe aka sneakers Fila Distruptor. În ultima perioadă de timp a fost creat un mare hype cu acest model de sneakers pe care ori îi iubești, ori îi urăști –  cale de mijloc nu există! Această pereche de Fila sneakers a fost renumită din două aspecte: primul –  această pereche de pantofi fila a fost purtată de mai mult de trei sferturi din fete, ba chiar și de unii băieți, iar al doilea – au înlocuit clasicele perechi de Nike Roshe Runs ca fiind cel mai memorabil pantof din lume, Fila Distruptor ocupându-i locul cu succes.

Printre toate tendințele de încălțăminte care s-au ridicat la suprafață în acest an, a existat una care s-a remarcat printre restul și a ridicat câteva semne de întrebare – Cum să porți în outfituri corect adidasul cu talpă groasă?

Cum să integrezi renumitele perechi de Fila în outfit-uri cool?

Nu numai că acest brand iconic creează pantofi care să satisfacă toate nevoile noastre de adidași groși și masivi, dar sunt, de asemenea, disponibili la un preț accesibil, făcând cu ajutorul prețului o tendință pe care numeroase persoane o pot încerca. Tocmai datorită acestor aspecte, perechea de Fila Disruptor II a fost numită Pantoful anului in 2018. Accesibile și la modă, nu este de mirare că se vând în continuare!

Cauți modalități de a purta această pereche atât de renumită? Citește mai departe pentru a vedea cum fetele de modă stilizează acest stil de adidași. De la rochii glisante elegante la costume cu pantaloni lustruite, veți descoperi rapid că acești pantofi vor merge cu tot ceea ce purtați.

Stil hip hop

Pulover gros, top sexy, pantaloni sportivi și Fila Disruptor. Va fi ca și cum ai ieșit direct dintr-un videoclip de-al lui Cardi B. Acest aspect dinamic este pentru toate fetele iubitoare de hip hop care și-au dat seama că poți fi sexy cu adidașii și hainele groase. Pentru o stilizare suplimentară, adăugă accesorii, cum ar fi lanțuri.

Un look clasic de iarnă

Nu există nicio îndoială că un pulover cu blugi și o haină se află în clasicele iernii. Indiferent de stilul tău, nu există aproape nici măcar o femeie care să nu fi încercat acest look. Transformă-l într-o ținută cool alături de o pereche de Fila Disruptor și instantaneu ai creat un aspect interesant și modern care nu poate trece nevăzut.

Fila Disruptor cu rochie

Noua modalitate de a-ți stiliza rochia este să o combini cu adidași. Rochia și tocurile înalte ar putea rămâne o combinație clasică din toate timpurile, dar dacă moda îți curge prin vene, ar trebui să încerci cel puțin o dată să îți porți rochia preferată cu sneakers Fila. Fie că este o rochie mini sau o rochie lungă sportia-ți disruptorii în picioare și bucură-te de o ținută fresh și comodă!

Aspect androgin cu costum și Disruptor

Costumele erau o marcă comercială a stilului masculin. Dar, femeile au decis să se inspire din garderoba bărbaților și să adopte unele tendințe, iar costumul este numărul unu în lista lor de ”steal-uri” din colecțiile bărbaților. O femeie în costum este pregătită să cucerească lumea. Acest aspect androgin are potențialul unic de a fi în același timp atât de feminin, dar cu pantoful Fila de damă, poate mult mai interesantă. Combină-le cu costumul tău și creează cel mai neașteptat și elegant look androgin.

Indiferent de gustul tău personal sau de ce pereche preferi dintre Disruptor, Disruptor 2 sau Low, un lucru este sigur: cu siguranță ai nevoie de o pereche de pantofi Fila Original în garderoba ta pentru a experimenta stilul și a-l duce la nivelul următor!

            Fiind vorba despre marele brand Fila, România aduce mai aproape de fiecare sneakerhead colecțiile noi, chiar dacă este vorba despre ghete Fila, pantaloni, tricou Fila sau diverse accesorii.

S-ar putea sa te mai intereseze