Bascheti Jordan – Cum alegi sneakerșii potriviți pentru baschet?

bascheti jordan cum sa alegi sneakersii potriviti pentru baschet

Baschetul este sportul care combină mai multe acțiuni printre care se află și alergearea, săriturile, quick stop-urile și schimbarea bruscă a direcției. Nevoia pasionaților de aruncatul la coș de a avea o pereche potrivită pentru toate aceste situații a fost auzită. Numeroase branduri au lansat diverse perechi de sneakerși adecvați baschetului, însă doar câteva au reușit să ajungă la inimile jucătorilor.

Tocmai datorită faptului că fiecare pasionat de baschet știe cât de importantă este perechea de încălțăminte pe care o poartă pe teren, mare brand Jordan continuă să lanseze modele potrivite.

 

Ponturi pentru alegerea unor bascheți Jordan

Michael Jordan, jucător NBA și părintele brandului Jordan, avea să lanseze în 1985 primul model – Air Jordan 1 în colaborare cu Nike, devenind ulterior un must-have al oricărui bachetbalist declarat. Tradiția s-a păstrat, iar brandul Jordan continuă să le vină în ajutor tuturor aruncătorilor la coș. Însă, înainte de a alege o pereche de ghete de baschet Jordan sau orice încălțări Jordan, trebuie să ții cont de următoarele:

  • Confortabili?

Un prim aspect este acela că fiecare sneaker de baschet trebuie să fie comfy. Scopul acestori perechi de încălțăminte este de a permite jucătorilor să își desfășoare antrenamentele și meciurile fără să întâmpine probleme.

Talpa influențează foarte mult confortul oferit. Pentru a te asigura că faci performanță, trebuie să simți terenul. Perna ghetelor de baschet trebuie să fie făcută asftel încât să faciliteze acest lucru.

  • Performanți?

Jocurile bune, antrenamentele reușite și prizele de moment au în comun performanța. La fel și în cazul sneakerșilor de baschet. Pentru a fi performanți, trebuie să îți permită să faci toate schemele de joc în condiții optime, fără să te rănești și fără să simți disconfort. Design-ul, implicit cusăturile și detaliile exterioare influențează performanța oferită de perechea de ghete pe care ai ales-o.

  • Versatili?

Există numeroase persoane care sunt atrase de aspectul unei perechi de sneakerși pentru baschet. Un sneakerhead adevărat va găsi întotdeauna atractivă o pereche reușită de Jordan sneakers, cu un design special, chiar dacă este concepută pentru a fi purtată pe teren.

O astfel de pereche de bascheți Jordan poate fi achiziționată și pentru a fi purtată în viața de zi cu zi, dar în același timp poate fi aleasă și pentru baschet.

Mai mult decât atât, versatilitatea poate să țină și de faptul că poți să porți o pereche de ghete de baschet Jordan atât la antrenamentele și meciurile din sală, cât și pe terenurile în aer liber. Performanța de joc nu va fi influențată cu nimic!

Jordan Aerospace, Retro, Mars, Proto-Max, React Elevation sau Why Not? pot reprezenta alegerea potrivită fie că vrei să mergi pe teren să arunci la coș, fie că vrei să ai un outfit cool de toamnă, iar Sneaker Industry îți oferă toate aceste variante și multe altele din care poți alege!

S-ar putea sa te mai intereseze