Care este perioada în care se găsesc cele mai mari reduceri la haine?

Care este perioada în care se găsesc cele mai mari reduceri la haineCare este perioada în care se găsesc cele mai mari reduceri la haine

Reducerile sunt ocazia perfecta să îți cumperi hainele sau sneakersii ăia cool pe care îi ai în wishlist de ceva vreme. Sigur ai o listă lungă de obiecte vestimentare pe care ți le dorești, dar care este perioada în care le poți achiziționa la cel mai avantajos preț?


Există câteva perioade, ocazii sau sărbători când magazinele scad prețurile produselor, printre cele mai cunoscute se numără soldările de iarnă sau de vară și Black Friday.

În acest articol vei afla când să mergi la shopping dacă vrei să plătești mai puțin:

Reducerile de iarnă

În fiecare an, comercianții desfășoară promoții în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie. La începutul acestei perioade vei găsi reduceri la majoritatea hainelor, produselor de frumusețe, gadgeturilor dar spre primăvară prețurile vor fi reduse doar la produsele sezoniere care au rămas pe stoc precum îmbrăcăminte groasă, încălțăminte de toamnă-iarnă și echipamente pentru sporturi de iarnă.


Astfel, la fel ca în proverbul fă-ți iarna car și vara sanie, dacă vrei să achiziționezi produse pentru vremea rece de calitate și la un preț redus, asta este perioada în care trebuie să le cauți. Pare contraintuitiv să îți cumperi ceva ce nu poți purta decât peste un an, dar este o investiție bună pe termen lung, mai ales dacă alegi articole rezistente.

Reducerile de vară

La fel ca cele de iarnă, reducerile de vară au loc în fiecare an, aproximativ în perioada 1 august – 15 octombrie. În magazinele care practică acestei promoții vei găsi reduceri la haine destinate sezonului de vară precum tricouri, pantaloni scurți și haine subțiri în general.


Prin urmare, dacă vrei să îți întregești colecția de îmbrăcăminte sau încălțăminte de vară, fii atent la bulinele de reduceri care apar toamna atât în magazinele fizice, cât și online.

Reducerile de Black Friday

Deși, la început, Black Friday era sărbătorită în ultima vineri din noiembrie, acum, comercianții practică reduceri îmbrăcăminte timp de mai multe zile, o săptămână sau pe parcursul întregii luni noiembrie.


Pentru a fi la curent cu perioada de reduceri la haine trebuie să urmărești fiecare magazin în parte, sigur va exista un banner cu informațiile necesare. Vei găsi reduceri la o varietate de articole, inclusiv reduceri îmbrăcăminte damă și reduceri îmbrăcăminte bărbați.

Pro tip: Dacă vrei să găsești cele mai mari reduceri, spre exemplu reduceri la îmbrăcăminte damă, urmărește prețul produsului care te interesează pe o perioadă mai lungă de timp, mai exact din septembrie sau octombrie. Astfel, vei vedea exact care este reducerea de Black Friday.

Promoții de sărbători

În preajma sărbătorilor, majoritatea oamenilor sunt în căutare de cadouri chilipir. Așadar, promoțiile de Crăciun sau Paște sunt bine-venite pentru cei care obișnuiesc să ofere haine și nu vor să cheltuiască o avere.


Vei mai găsi reduceri îmbrăcăminte și cu ocazia altor sărbători precum Valentine’s Day, Dragobete, Mărțișor, dar și atunci când magazinul respectiv își serbează aniversarea. Dacă îți plac produsele de la un anumit producător, îl poți urmări pe canalele de socializare pentru a te asigura că ești mereu la curent cu cele mai mari reduceri la haine.

De ce să cumperi ceva la preț întreg când îl poți avea la un preț mai redus? Fii la curent cu toate perioadele de reduceri la haine dacă vrei să fii în trend cu bani puțini! Pe lângă soldările de vară și iarnă, sigur vei găsi piese cool și la reducerile ocazionale de sărbători. Spor la shopping!

S-ar putea sa te mai intereseze