Ce geaca North Face barbati este potrivita in 2022?

Ești în căutarea unei geci care să facă față condițiilor meteorologice care să fie și cool în același timp? The North Face vine în ajutorul tău. Acest brand a reușit să îmbine utilul cu plăcutul, devenind una din alegerile principale când vine vorba de o geacă de iarnă de calitate.

Continuă să citești pentru a afla ce geacă North Face barbati poți să îți alegi anul acesta, dar mai întâi fă cunoștință cu brandul.

Cine este The North Face?

Totul a început cu o pasiune pentru drumeții. Douglas Tompkins a decis în 1966 să plece într-o expediție care urma să îi schimbe definitiv parcursul vieții. Odată cu această aventură a fost inspirat să deschidă un magazin care comercializa echipamente si haine de drumeții.

La doi ani de la înființarea brandului, Douglas s-a decis să vândă magazinul. Afacerea a fost cumpărată de Kenneth Klopp care a reușit să aducă brandul The North Face la nivel global. La momentul de față, afacerea este gestionată de VF Corporation, o companie globală americană de îmbrăcăminte și încălțăminte.

The North Face 1996 Retro Nuptse

The North Face 1996 Retro Nuptse rămâne și anul acesta una dintre cele mai preferate piese vestimentare în materie de geci. Aceasta se caracterizează prin designul în două tonuri si este considerată mai mult decât o simplă geacă.

The North Face 1996 Retro Nuptse este o jachetă care și-a câștigat locul pe podium datorită calității superioare care îți permite să profiți de ea timp îndelungat fără a se deteriora. Aceasta vine în multe variante de culori, dar și modele complexe.

The North Face Venture II

În cazul în care cauți o geaca North Face barbati care să fie impermeabilă, dar să țină și de cald, Venture II este piesa vestimentară potrivită. Felul în care a fost gândită îți permite să o împachetezi ajungând la mărimea perfectă de a încăpea într-un buzunar.

Aceasta vine în opt variante de culori, acoperind preferințele a mai multor potențiali clienți.

The North Face Men’s Millerton

Jacheta Milletron este concepută să nu îi simți greutatea când o pui pe tine. Oferă protecție împotriva ploii și vine cu buzunare spațioase. Gluga îți permite să porți fes sau căști voluminoase fără să te incomodeze.

Această jachetă vine și ea în mai multe variante de culori. Poți alege modele într-o singură nuanță sau modele care combină negrul cu alte culori precum albastru gri sau galben.

The North Face Men’s Zaneck

Dacă preferi o jachetă cu acoperire mai mare, The North Face Men’s Zaneck este alegerea potrivită. Ca majoritatea gecilor The North Face, este impermeabilă. Acest model îți permite reglarea manșetelor dar și detașarea blănii de pe glugă.

Spre deosebire de alte geci ale acestui brand, Zaneck vine doar în două opțiuni de culori: bleumarin și negru.

Geaca North Face barbati este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Concepută să reziste, investiția făcută te va ajuta să te bucuri de o geacă de calitate pentru mult timp. Protejează-te de temperaturile scăzute, vânt sau ploaie având în același timp un outfit cool.

S-ar putea sa te mai intereseze