Ce înseamnă când visezi adidași albi?

adidasi albi vis

Legendele spun că cine visează adidași albi, trebuie să-și cumpere o pereche nouă de la Sneaker Industry! Lăsând gluma la o parte, numeroase persoane caută interpretarea viselor mai ales atunci când ești un sneakerhead convins și ți-a apărut în vis perechea pe care ți-o dorești de ceva timp. O vei primi cadou? Ți-o vei cumpăra singur? O vezi în vitrina unui magazin? Nu vei ști niciodată! Totuși, câteva articole internaționale oferă mici informații despre ce înseamnă, de fapt și de drept, când visezi pantofi, adidași, sneakers sau orice articol de încălțăminte albă.  

Care este semnificația generală a non-culorii alb într-un vis? 

În primul rând, trebuie să plecăm de la origini: este important să înțelegi semnificația albului. Albul reprezintă spiritualitate, puritate și iluminare. Deseori vedem pantofi albi la nunți sau în lunile de vară.  

Energia non-culorii albe prezentată într-un vis este adesea legată de înțelegerea noastră personală. Albul poate reprezenta limbajul sufletului nostru. Culoarea pantofilor din visul tău poate influența modul în care te simți în viața ta de zi cu zi.  

Albul semnifică puritate și poate însemna că te simți echilibrat în viață. Dacă visul are o natură pozitivă, acesta poate indica armonie și pace. Gândește-te la ceea ce faci în vis și la modul în care au fost prezentați adidașii sau pantofii albi.  

Ce înseamnă când visezi adidași albi cu șireturi? 

Dacă ți-au apărut în vis adidași albi cu șireturi, acest lucru poate indica faptul că o nouă pereche de Jordan se va lansa curând și printre numeroasele colorway-uri va fi și full white. Lăsând la o parte ce am vrea noi să însemne, specialiștii de pe diverse site-uri web afirmă faptul că dacă visezi adidași albi cu șiret, există câteva lecții care trebuie învățate în viață. Dacă adidașii au mici detalii, precum dantelă subțire sau o curea, poate sugera că există anumite lucruri pe care trebuie să le faci, lucruri care te vor învăța mici lecții. 

Ce înseamnă când visezi că-ți cumperi o nouă pereche de adidași albi? 

Dacă ai visat că-ți cumperi o nouă pereche de sneakers albi, trebuie să faci orice ca visele să devină realitate! Imediat cum te trezești, trebuie să începi să dai scroll în oferta magazinelor tale preferate de sneakers, să filtrezi modelele în funcție de non-culoarea alb și apoi să-ți alegi modelul dorit… sau cel puțin asta ne dorim noi să însemne. Cei care au redactat câteva articole pe diverse bloguri sau au citit în cărțile de vise mai vechi menționează faptul că dacă ai visat că-ți cumperi o nouă pereche de pantofi albi înseamnă că probabil te vei căsători în viitorul apropiat. Noi susținem totuși varianta propusă în prima parte a paragrafului.  

Ce indică faptul că visezi adidași albi în stare proastă? 

Dacă ai visat adidași albi care nu se află în cea mai bună stare a lor înseamnă că neapărat trebuie să arunci o privire de ansamblu în pantofar sau în cutiile cu sneakers și să cureți cât mai repede fiecare pereche. Totuși, alte persoane afirmă faptul că prezența unor pantofi albi în stare proastă care ți-au apărut în vis, ar putea indica întârzierea unor evenimente importante din viața ta, cum ar fi căsătoria, găsirea unui nou loc de muncă sau alte schimbări pe care urmează să le faci.  

Ce ar putea însemna când visezi adidași albi care nu ți se potrivesc? 

Dacă visezi că porți sneakers nepotriviți, fie ei ca fit, fie ca model, atunci trebuie neapărat să faci resell! Postează-i pe un grup, sigur cineva ar vrea să-i poarte cu drag. Chiar dacă noi susținem resell-ul, specialiștii în vise de pe net, afirmă faptul că a purta un pantof alb care nu se potrivește bine în visul tău ar putea însemna faptul că relația ta este lipsită de bucurie și pace. Va trebui să ai o discuție cu partenerul tău și să aflați unde lipsește comunicarea sau care sunt problemele relației voastre. 

Ce înseamnă când visezi adidași albi într-un dulap? 

Dacă visezi adidași albi într-un dulap înseamnă că, peste noapte, toți sneakerștii tăi au complotat și au făcut loc unei perechi noi! Astfel, imediat cum te trezești, mergi la dulap și vezi ce pereche s-ar putea potrivi colecției tale de sneakers! Lăsând gluma la o parte, unele persoane afirmă faptul că pantofii albi din dulapul din visul tău ar putea fi o indicație a negării tale cu privire la unele caracteristici care sunt legate de personalitatea ta. S-ar putea să încerci să ascunzi o parte din tine care nu este plăcută de prieteni, dar acest lucru îți face rău emoțional. 

Acum că ai aflat ce ar putea însemna atunci când visezi adidași albi conform dicționarului de vise Sneaker Industry sau conform blogurilor de pe Internet,  fii mai atent la culorile sneakerșilor pe care îi vizezi și mai ales la cei pe care ți-i achiziționezi.  

S-ar putea sa te mai intereseze