Ce modele de adidași Nike sunt cele mai populare

Ce-modele-de-adidași-Nike-sunt-cele-mai-populare

Există o mare diferență între hype și popularitate. Însă, în acest articol vom acorda atenție ambelor criterii pentru a putea decide care au fost perechile the best of the best lansate până în prezent de Nike!

La o primă privire pe rețelele de socializare, prin rândul vedetelor sau pasionaților de streetwear, am putea afirma faptul că cele mai populare perechi Nike disponibile în prezent sunt: Air Max, Ai Jordan 1 și Air Force 1.

Așadar, descoperă în cele ce urmează, mai multe detalii despre fiecare pereche în parte!

Ce modele de adidași Nike sunt cele mai populare în arta streetwear-ului?

De ce vorbim aici doar despre streetwear? Simplu! Perechile de adidași Nike sunt recunoscute pentru versatilitate și pentru confort. Desigur, există numeroase perechi potrivite și pentru antrenamentele din sală, alergare și alte activități, însă aici vorbim doar despre cele mai populare perechi ale anului.

Astfel, vom păstra perspectiva streetwear-ului și vom dezbate kick-urile pe care Nike le-a făcut să fie în topul preferințelor pasionaților.

Nike Air Force 1 – Pare a fi cea mai comună alegere

Clasicul Air Force 1 este cea mai populară pereche Nike din toate timpurile și (discutabil aici) poate unii dintre cei mai buni adidași Nike făcuți vreodată pentru colecționari și pasionați. Spunem acest lucru datorită faptului că nu trebuie să se creeze hype în jurul acestei perechi pentru ca stocurile să se epuizeze rapid.


Perechile lansate în ediții limitate, perechile premium, colaborările populare, modelele retro and so on, oferă un amestec de popularitate și hype. Însă, multe variante de culori obișnuite se vând la fel de bine, indiferent de hype, iar adidașii Air Force 1 rămân o modalitate accesibilă de a avea o pereche populară de Nike în colecția ta.

O culoare clasică care este aproape întotdeauna disponibilă, purtată pe scară largă și iubită este AF1 clasic, alb simplu. Recunoaște! Și tu ai cel puțin o pereche de Air Force 1 în colecția ta de sneakers sau îți dorești una clasică pentru a o asorta cu hoodie-ul preferat!

Nike Air Max – un alt model popular

În general, modelele Air Max, indiferent de colorway rămân în mod constant unele populare. Printre acestea, se află Air Max 1, 90 și 95. Air Max-urile sunt printre cele mai populare Nike dintr-un motiv. Silueta lor inspiră un look al sneakerșilor dintr-o anumită epocă, însă adaptată pentru a fi la modă în zilele noastre.

Alte Air Max-uri care mai sunt populare, precum Air Max 97, 98, BW, au avut doar o anumită perioadă de glorie. Cu toate acestea, 1, 90 și 95 par să aibă întotdeauna versiuni noi și să mențină un nivel constant de popularitate. Este greu să dai greș cu oricare dintre aceste modele dacă vrei să cauți adidași care să arate retro și modern în același timp.

Nike Air Jordan – rămâne și el în topul preferințelor

Air Jordan 1 rămâne unul dintre cele mai emblematice modele Nike. Chiar dacă hype-ul lor vine „în valuri”, acest model reprezintă un standard de aur al Nike-urilor populare până în prezent.

Dacă te întrebi vreodată în ce pereche de Nike să investești, probabil răspunsul multor colecționari sau sneakerheads va fi că Air Jordan 1 High este cea mai potrivită pereche. În timp ce anumite variante și modele sunt mai populare decât altele, designul clasic al modelului 1985 va rămâne greu de atins.

Poate că acest model relevă cel mai bine granița dintre hype-ul și popularitatea despre care menționam la început. Stocurile se epuizează rapid, prețurile sunt destul de ridicate dacă vrei perechi în ediții limitate sau realizate în urma diverselor colaborări cu alte branduri renumite, dar merită să ai cel puțin o pereche de Air Jordan în colecția ta!

Indiferent dacă este un model „popular” sau nu, perechea potrivită pentru tine este cea care îți place, care ți se potrivește și pe care o urmărești pe toate site-urile legit pentru a prinde cel mai bun preț. Pentru Nike, România reprezintă o țară cu un adevărat potențial. Tocmai din acest motiv, verifică stocurile Sneaker Industry și fii pe fază pentru a prinde cele mai cool modele de adidași!

S-ar putea sa te mai intereseze