Ce tipuri de adidasi poti asorta cu un outfit elegant?

tipuri de adidasi

Cămașa, sacoul, pantalonii din stofă sau rochia pot alcătui un outfit ce nu va ieși prea curând din trenduri. Stilul elegant și classy, ce poate fi transmis printr-un costum impecabil, este întotdeauna la mare căutare. Însă, în ziua de azi poți îmbina outfit-ul elegant cu un element cool, ce te diferențiază de restul persoanelor.

Ai ghicit, acest element cool ar putea fi o pereche de sneakers fresh. Poți alege între mai multe tipuri de adidasi, însă ar fi de dorit ca aceștia să aibă un design minimalist, ce se poate potrivi în cât mai multe situații.

Dacă încă mai cauți ,,incaltaminte sport barbati” pe internet, pentru ieșirile cu prietenii, o zi obișnuită la birou sau o cină în oraș, ești în locul potrivit! Pentru că în continuare îți vom spune…

Ce tipuri de adidasi poți asorta cu un outfit elegant?

În ultimii ani, granița ce desparte îmbrăcămintea tip streetwear de industria high-fashion a devenit aproape insesizabilă.

În fiecare an apar tot mai multe modele de sneakers, ce sunt adaptați la outfit-uri complexe, stilate, non-conformiste. Stilul simplu, clean și minimalist este printre cele mai populare și versatile pentru orice pereche de încălțăminte sport.

Este nevoie de o siluetă adecvată, o culoare contrastantă cu restul outfit-ului și un brand sonor ce poate ține pasul cu aceste standarde înalte. De aceea, credem sincer că următoarele tipuri de adidasi sunt ideale pentru aproape orice eveniment social la care ai putea lua parte:

1. Teniși din pânză low & high

Fie că vorbim despre skateri, celebrități, actori, muzicieni sau supermodele, acest tip de teniși sunt alegerea favorită a multor persoane, inclusiv pentru outfit-uri elegante. Converse All Star sau Vans Old Skool sunt, adesea, opțiunile favorite.

Tenișii cu o siluetă precum Converse All Star sunt adecvați în special pentru o rochie, pentru a menține un look casual-elegant. Pantofii cu toc, deși denotă stil și rafinament, pot deveni cu adevărat incomozi până la finalul zilei.

Dacă vrei să epatezi, menținând totuși un stil cool, combinația de costum și teniși low, precum Vans Old Skool, nu poate da greș. De ce teniși low la costum? Modelele de teniși mai înalți ar trece neobservați în acest caz, pentru că pantalonii de costum ar acoperi o bună porțiune din aceștia. Ține minte, scopul este și crearea unui contrast remarcabil.

2. Chunky sneakers

Acești sneakers atât de caracteristici pentru tatăl american din filmele clasice, ce pregătește grătarul pentru familie sau tunde iarba din fața casei. Încălțămintea sport, cu talpă groasă, nu este tocmai o noutate în industria aceasta, însă a devenit în ultimii ani un adevărat fashion statement.

Majoritatea brandurilor mari au luat parte la această cursă pentru a lansa modele de chunky sneakers, unele dintre aceste nume fiind Puma, Adidas, Nike și alții.

Având în vedere varietatea modelelor disponibile, suntem convinși că vei putea găsi perechea potrivită stilului tău, chiar dacă nu ești fan al acestui trend.

3. Basic sneakers (black & white)

Poate că ai mai multe tipuri de adidasi în colecția ta, unii poate chiar diferiți de orice mai poartă cei din jurul tău. Însă, ai putea avea nevoie și de o pereche mult mai simplă, monocoloră, pentru a completa outfit-ul planificat. Încălțămintea complet albă sau neagră se poate potrivi cu cele mai multe opțiuni din garderoba oricui.

Prin intervenția unor alte culori asupra tenișilor sau adidașilor, prin anumite pattern-uri, linii sau forme neregulate, efectul estetic nu ar fi același. Adidas Superstar sau Nike Air Force 1 sunt două opțiuni ideale. Ambele modele sunt rezistente, confortabile și pot completa cu brio majoritatea outfit-urilor.

Sneaker Industry te invită să lași deoparte (din când în când) perechea de pantofi eleganți din piele sau acea pereche scumpă de stiletto și să încerci toate aceste tipuri de adidasi!

S-ar putea sa te mai intereseze