Ce zici de un hanorac The North Face? Ghid complet

Ce zici de un hanorac The North Face? Ghid complet

Sezonul rece este aproape aici și acesta este momentul potrivit să faci ultimele achiziții pentru garderoba de iarnă ca să te asiguri că zilele friguroase care nu sunt deloc departe nu te iau prin surprindere. Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate brand-uri pentru sezonul rece este The North Face, ce ai zice de exemplu despre un hanorac The North Face? Iată tot ce trebuie să știi!

Sursa foto: Unsplash

De ce este atât de popular brand-ul The North Face?

Probabil te întrebi – de ce tocmai The North Face, ce oferă acest brand? Ei bine, The North Face reprezintă o istorie de peste 50 de ani de inovație pentru iubitorii de natură și aventură. Încă de la începuturi compania a căutat mereu să producă cele mai bune echipamente outdoor pentru cei mai împătimiți și mai curajoși aventurieri. Chiar și denumirea companiei – The North Face – provine de la faptul că în emisfera de nord partea nordică a unui munte este considerată drept cea mai rece, mai plină de gheață și totodată mai anevoios de urcat.

5 motive pentru care trebuie să cumperi un hanorac The North Face

Înainte de toate, brand-ul The North Face este extrem de cunoscut și de popular atât printre împătimiții de călătorit și drumeții în natură, cât și de cei care iau la pas în fiecare zi jungla urbană, astfel că produsele companiei se dovedesc eficiente aproape în orice climat. Acest lucru se datorează renumelui pe care piesele The North Face l-au căpătat de-a lungul anilor grație rezistenței și calității pe care o oferă.

În al doilea rând, un hanorac The North Face este ideal pentru a fi purtat pe sub jachetă în zilele friguroase, deoarece uneori un tricou sau o bluză nu este de ajuns.

În al treilea rând, hanoracele de la The North Face sunt ușor de asortat, fiind adesea realizate în culori precum alb, negru, verde închis sau gri, culori ce pot fi potrivite cu o mulțime de alte piese din garderoba ta.

În al patrulea rând, un hanorac The North Face este realizat din materiale de calitate, astfel că te vei putea bucura de el pentru mai multe sezoane la rând și acesta va arăta la fel de bine.

Al cincilea dar nu cel din urmă motiv pentru care un hanorac The North Face nu ar trebui să lipsească din garderoba ta este raportul calitate – preț pe care acest produs îl oferă: este versatil, confortabil, poate fi purtat cu o mulțime de ținute și ține și de cald, însă prețul nu este unul ridicat.

Cum să alegi un hanorac The North Face care ți se potrivește perfect

Teoretic, fiind vorba despre un articol vestimentar atât de simplu și versatil, este foarte greu să dai greș când îți cumperi un hanorac, totuși, iată câteva sfaturi pentru a te asigura că va fi perfect pentru preferințele tale:

  • încearcă să alegi mărimea ta normală, pentru a te asigura că vei putea purta hanoracul tău The North Face și pe sub jachetă în zilele reci. Dacă preferi însă ca hanoracul să vină mai larg pe tine, atunci nici acest lucru nu ar trebui să fie un impediment prea mare
  • optează pentru o culoare care te reprezintă și pe care o poți purta cu ușurință. Fie că este vorba despre negru, alb, roșu, verde sau oricare alta, gândește-te dacă se potrivește cu celelalte piese din garderoba ta

Concluzie

Un hanorac The North Face este o alegere excelentă și este un articol vestimentar care îți va ține de cald cu brio în această toamnă și iarnă. În cazul în care îți cauți un hanorac de la celebrul brand american, pe site-ul Sneaker Industry vă așteaptă o gamă variată de hanorace, într-o mulțime de culori, atât cu print-uri cât și mai simple. Vă așteptăm la noi pe site pentru hanorace The North Face romania.

S-ar putea sa te mai intereseze