Cei mai cool pantofi sport Vans care trebuie să ajungă în garderoba ta

Cei mai cool pantofi sport Vans care trebuie să ajungă în garderoba ta

Majoritatea dintre noi am crescut cu Vans sau shoes/skateshoes cum sunt numiți în lumea skateboarding-ului. Chiar dacă nu te-ai dat niciodată pe skate trebuie să recunoști că ai înțeles mereu atracția unei perechi de încălțăminte comode, din materiale respirabile și cu o talpă aderentă.

Dar Vans nu sunt doar teniși pentru skateboarderi, ci o încălțăminte ideală pentru oricine care vrea să se simtă confortabil și să își exprime personalitatea prin modele variate, atât chill, în culori simple, cât și mai ieșite din comun.

Iată o istorie scurtă a brandului Vans și câteva modele pe care vei dori să le încerci:

Scurtă istorie a brandului Vans

Știai că Vans a apărut încă din 1966 în California de Sud, America? Brandul a crescut rapid deoarece skateboardingul era foarte popular la acea vreme iar papucii sport de la Vans răspundea nevoilor acestora: aderenți și un look rugged, care ieșea în evidență.

Deși în 2016, Vans avea o cifră de afacere de 2,3 bilioane, istoria companiei nu este tocmai roz. Aceasta a trecut prin faliment, fabrici închise și schimbări de proprietari, dar, datorită unori fani loiali și a unor skateri cunoscuți, a ajuns un nume în industrie.

Modele Vans pe care trebuie să le ai

Îți prezentăm mai jos câteva modele Vans care s-ar putea să te inspire și să te îndemne să apeși pe butonul Comandă cât mai rapid.

1.VANS ULTRARANGE EXO HI

Ferește-te de vremea rea cu acești pantofi sport Vans confecționați din piele întoarsă rezistentă la umezeală și material textil pentru a fi respirabili. Talpa aderentă îți permite să te deplasezi fără probleme în zilele ploaioase.

2. VANS SK8-HI

Modelul a fost creat în 1978 și vei observa dunga clasică brandului Vans care contrastează cu negrul tenisului. Este un model înalt care îți sustine glezna și călcâiul și are vârful întărit pentru o mai bună rezistență în timp.

3. VANS CLASSIC SLIP-ON

Nu îți place să pierzi timp legându-ți șireturile? Atunci acest model slip-on este potrivit pentru tine. Acesta a fost creat în 1977 și este confecționat 100% din material textil. Deși are o construcție joasă, vei observa o dublura în zona gleznei și un branț Ortholite pentru confort.

4. VANS OLD SKOOL TAPERED

Dacă ai un stil mai girly, trebuie să probezi această pereche de Vans care împletește stilul modelului Old Skool cu printul floral vibrant al designerului Liberty Fabrics. Croiala este mai strâmtă pentru a se mula perfect pe un picior îngust.

5. VANS OLD SKOOL 36 DX

Colorează-ți garderba cu modelul Anaheim Factory Old Skool 36 DX care onorează prima fabrică Vans din Anaheim, California. Este confecționat din piele întoarsă, are branțuri Ortholite și un look care te va scoate din anonimat la fiecare purtare.

Îmbogățește-ți garderoba cu un nou model Vans! Ai o gamă variată la dispoziție din care să alegi în funcție de stilul tău, fie mai clasic, în culori neutre care să nu atragă atenția sau modele extra colorate care nu te vor lăsa să treci neobservat.

S-ar putea sa te mai intereseze