Cum asortăm șosetele de iarnă cu un outfit cool

Chiar dacă a venit sezonul rece, nu te oprește nimic din a da o pată de culoare ținutei tale cu o pereche de sosete calduroase de iarna. Nu știi de ce trebuie să ții cont atunci când alegi perechea potrivită? Ei bine, în continuare îți vom prezenta câteva sfaturi care te ajută să nu dai niciodată greș atunci când îți alegi șosetele. 

Culoarea 

Atunci când îți alegi perechea de sosete calduroase de iarna, asigură-te că se asortează cu restul culorilor din ținută. Dacă alegi un outfit colorat, optează pentru niște șosete care sunt aceeași nuanță cu altă piesă vestimentară pe care o porți.  

În cazul în care ai un outfit monocromatic, poți adăuga o pată de culoare purtând niște șosete de altă culoare. De exemplu, mai jos ai o schemă cu toate culorile unde îți vom explica cum poți alege niște șosete colorate care cu siguranță se vor potrivi cu ținuta. 

sosete calduroase de iarna

Ca să te asiguri că nu dai greș, alege culorile opuse de pe paletă. De exemplu, dacă ai piese vestimentare albastre, îți poți pune șosete portocalii. Altă opțiune este să alegi culorile apropiate. Cu niște adidași mov poți purta o pereche de șosete roz. 

Modelul 

Atunci când vine vorba de sosete calduroase de iarna, modelul acestora este la fel de important ca și culoarea. Dacă ești genul care preferă să poarte haine cât mai simple, nu va fi greu să asortezi modelul acestora. În schimb, cei care au un stil vestimentar mai îndrăzneț pot asorta mai multe modele. Dacă până acum nu era corect din punct de vedere stilistic să combini mai multe modele, acum poți face asta, dacă știi cum. 

Secretul constă în alegerea unor modele în care se regăsește aceeași paletă cromatică. Chiar dacă modelul este complet diferit, faptul că au culori similare le va face să se potrivească. În același timp, încearcă să creezi contrast între modele alese pentru a ieși și mai mult în evidență. 

sosete calduroase de iarna

Brandul 

Chiar dacă unele persoane afirmă că nu este recomandat să combini piese vestimentare cu logo-uri diferite, nu există o „regulă” care să spună că nu arată bine. Dacă nu ești genul care ține cont de astfel de detalii, poți combina cu ușurință o pereche de adidași Nike cu șosete de la Adidas. În cazul în care logo-urile nu sunt vizibile, nu are relevanță dacă piesele vestimentare sunt de la branduri diferite.  

sosete calduroase de iarna

În cazul în care ești o persoană friguroasă, poți opta pentru șosete termice. Găsești diverse modele cu această caracteristică, inclusiv șosete colorate. În același timp, optează pentru o pereche de șosete lungi pentru a te asigura că țin cu adevărat de cald. Lungimea potrivită este cea care ajunge până la mijlocul gambei. Alt aspect important pe care îl poți lua în considerare este materialul din care sunt fabricate șosetele. Pentru a lăsa pielea să respire, orientează-te către bumbac 100%.  

Acum că știi cum se asortează o pereche de sosete calduroase de iarna pentru a obține un outfit cool, aruncă o privire pe site-ul nostru și adaugă în coșul de cumpărături perechea care îți place cel mai mult.  

S-ar putea sa te mai intereseze