Nu ți se potrivește șapca de baseball aleasă? Iată ce poți face!

Purtarea unei șepci de baseball pentru aproape orice eveniment sau ocazie a fost o tendință populară americană acum câțiva ani, însă șapca de baseball încă este la modă.

Şepcile de baseball au apărut undeva la mijlocul secolului al XVIII-lea şi au devenit populare la începutul secolului al XIX-lea. O șapcă de baseball clasică a fost confecționată din țesătură de bumbac, cu un bill suficient de mare pentru a proteja ochii celui care o poartă de soare sau ploaie. În mod tradițional, un nasture acoperit cu pânză era cusut deasupra șepcii de baseball, iar în jurul crown-ului erau plasate mici găuri pentru aerisire.

Astăzi, șepcile de baseball sunt mai populare ca niciodată atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt disponibile ca șepci standard în mărimi tradiționale de pălărie, dar și ca șepci reglabile cu închidere snapback sau cu glisare. Iată câteva lucruri pe care le poți face cu o șapcă pentru a te asigura că ți se potrivește perfect!

Fitting perfect pentru șapcă

O șapcă de baseball potrivită ar trebui să stea confortabil deasupra urechilor, cu bill-ul sprijinit pe mijlocul frunții. Crown-ul șepcii de baseball ar trebui să îți susțină capul, lăsând puțin spațiu între cap și material. O șapcă de baseball ar trebui să se potrivească pe cap, astfel încât să nu se desprindă la prima rafală de vânt, dar nici să nu-ți lase urme pe frunte. Ar trebui să poți să învârți cu ușurință șapca în jurul capului pentru a o purta cu bill-ul în spate sau în mod clasic.

Nu se potrivește?

Dacă șapca ta de baseball este puțin strânsă, poți umezi crown-ul cu apă fierbinte și o poți așeza pe exteriorul unui bol. Pe măsură ce acesta se usucă, banda interioară și crown-ul se vor întinde și devin mai mari.

Dacă șapca de baseball este puțin moale, poți pulveriza apă în interiorul și în exteriorul benzii fără a pulveriza secțiunea de lângă margine. Așază bill-ul pe o suprafață plană, cum ar fi un blat de bucătărie și utilizează un uscător de păr pentru a începe să usuci exteriorul benzii. Întoarce șapca astfel încât crown-ul să fie cu nasturele pe masă și utilizează uscătorul de păr pentru a începe să usuci interiorul benzii. În timp ce banda este încă puțin umedă, așază șapca pe cap și lăsă-o să se usuce la aer pe măsură ce o porți.

Perfect shape

Atunci când o porți pentru prima dată, o poți uda cu apă fierbinte, iar ulterior să o porți. În timp ce o porți, curbează sau aplatizează bill-ul cu mâinile pentru a o modela așa cum îți place. Poartă șapca de baseball pe măsură ce se usucă la aer, astfel încât să se formeze perfect pe forma capului tău.

Dacă îți dorești să curbezi bill-ul unei șepci noi de baseball, poți să o pulverizezi ușor cu apă fierbinte și să o rulezi ușor până când intră într-o cană mare de cafea. Lasă șapca de baseball să rămână în cană până când se usucă și ia forma dorită.

Bucură-te de noua ta șapcă de baseball și pregătește cele mai cool outfituri în care să le integrezi! Descoperă colecția de șepci bărbați de la Sneaker Indsutry și alege-o pe cea care ți se potrivește!

S-ar putea sa te mai intereseze