Cum să-ți personalizezi propria pereche de Nike Air Force 1?

Personalizarea adidașilor, mai exact toate modelele unice custom made reprezintă, cu siguranță, un nou trend. Chiar dacă există numeroși artiști în ale sneakerșilor, cu un gram de curaj și o pereche, fie ea nouă sau nu, de Nike Air Force 1, îți poți încerca și tu norocul. Noi suntem aici să te ajutăm cu câteva sfaturi de bază dacă plănuiești să-ți începi cariera de artist pentru că ai înclinație spre așa ceva sau vrei pur și simplu să vezi cum e să personalizezi o pereche de sneakerși!

Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți încerca talentul și pentru hobby-uri nedescoperite din cauza tot timpul limitat pe care îl ai. Dar totuși, ce faci în weekendul acela ploios când ai terminat serialul preferat? De ce să nu combini ambele plusuri: dragostea pentru adidași și creativitatea sau curiozitatea? Avem câteva sfaturi How To Custom Air Force 1 cu vopsea și puțină creativitate! Dacă îți dorești să faci asta singur, parcurge articolul acesta în continuare!

De ce ai nevoie pentru AF1 custom made?

Chiar dacă este destul de clar cu ce trebuie să începi, îți reamintim că, mai întâi, ai nevoie de o pereche de Air Force 1 white (sau black, dacă preferi), indiferent dacă sunt Nike Air Force 1 low, Nike Air Force 1 mid, Nike Air Force 1 high. Poți alege o pereche de la Sneaker Industry care are numeroase perechi de Nike, România fiind printre țările unde ai posibilitatea de a găsi astfel de perechi la prețuri accesibile.

În timp ce aștepți livrarea, poți configura un mic studio sau cel puțin un spațiu de lucru. Acestea sunt materialele de care ai nevoie pentru a crea propriul model unic de Air Force 1!

  • Acetonă (Sfat mic: orice produs de îndepărtare a lacului de unghii care conține acetonă este potrivit și aici)
  • Dischete de bumbac
  • Bandă scotch (bandă izolatoare, bandă de hârtie, orice vrei și/sau ai acasă)
  • Un obiect foarte ascuțit
  • Vopsea acrilică pentru piele
  • Finisher mat acrilic

Pas cu pas: Nike Air Force 1 custom made

Mai întâi, scoate șireturile perechii tale de Nike Air Force 1. Apoi, ai nevoie de acetonă pentru a curăța în profunzime pielea adidașilor. Practic, acest lucru elimină doar finisajul din fabrică de pe partea superioară din piele. Acest pas este extrem de important și nu trebuie omis în niciun caz. Vrei ca desenele tale să dureze mai mult, chiar și dacă ieși cu AF1 în ploaie, probabil! Așadar, fii generos cu acetona! Dacă o faci corect, vârful degetelor tale va ajunge puțin alb de la finisajul pantofilor.

Al doilea pas este să maschezi și să îmbraci colțurile sau tot ceea ce nu dorești să pictezi, așa cum ai face atunci când vopsești o cameră. Dacă ai o perie foarte moale și precisă care să te ajute la detalii,  poți sări peste acest pas. Același lucru se aplică și dacă îți dorești să colorezi totul. Apasă ferm banda până la capetele „zonei de desen”, de exemplu Swoosh-ul, asigură-te că l-ai acoperit cât mai bine cu bandă. După ce ai făcut acest lucru cu atenție, ia obiectul ascuțit pe care ai ales să îl folosești.

Acum devine puțin dificil! Îți dorești să tai banda de-a lungul liniilor (ale lui Swoosh-ului), dar, bineînțeles, nu vrei să deteriorezi partea superioară … Deci, fii atent și nu te grăbi pentru a lucra cu precizie. Sfat bonus: Dacă nu îți dorești să pictezi talpa și să salvezi bandă, folosește doar o bucată de hârtie sau de ziar!

Acum începe cu adevărat distracția! După ideea ta pe care o ai în minte sau în funcție de imaginea care ți-a atras atenția și modelul pe care vrei să îl reproduci, alege-ți paleta de culori de vopsea acrilică pentru piele și treci la treabă. Reține: straturile subțiri de vopsea dau cel mai bun rezultat. Pune muzica preferată pe fundal și lasă-te ghidat de creativitate!

Lasă pantofii să se usuce peste noapte. Apoi, poți folosi mai întâi finish-ul acrilic mat înainte de a scoate banda și perechea ta de Nike Air Force 1 custom made este ready to shine!

S-ar putea sa te mai intereseze