Descoperă colecția de ghete Timberland adecvată oricărui anotimp

Descoperă colecția de sneakers Timberland adecvată oricărui anotimp

Indiferent de sezon, Timberland îți oferă numeroase perechi din care poți alege. Ghete, bocanci sau sneakers – toate se află în gama de produse aduse pe care povestea brandului conturată de-a lungul a peste cinci decenii o aduce in the spot light.

            ”Hard work, innovation, and a love of the great outdoors are all big parts of the Timberland story. They have been since the very beginning.” este descrierea perfectă a tot ce reprezintă Timberland.

Legenda spune că atunci când se proiectează o nouă pereche de ghete, bocanci, un nou model de jachetă, o pereche de ochelari sau chiar un tricou, nu numai că trebuie să arate grozav, ci trebuie să se ia în considerare și impactul asupra naturii. Trecând mai departe de rangul de ”legendă”, Timberland chiar se concentrează pe realizarea de produse inovatoare care să ofere confort, să fie realizate din materiale care respectă mediul și să reziste ani de zile. Brandul își propune să minimalizeze impactul asupra mediului prin produsele pe care le realizează și, de asemenea, vrea să acopere cât mai mult din piață, oferind produse versatile și potrivite pentru fiecare anotimp.

De ce sunt perechile de bocanci Timberland sunt potrivite oricărui sezon?!                                       

            Există o serie de curiozități pe care numeroase persoane le au atunci când vine vorba despre ghete Timberland sau bocanci Timberland și tocmai de aceea, trebuie să cunoști câteva dintre criteriile pentru care vor fi mereu în topul alegerilor, indiferent de sezon.

  • Sunt bine izolate

Pielea din care sunt făcute perechile de Timberland oferă o protecție împotriva frigului, fiind un izolator excelent pentru perechile care sunt confecționate din acest material.

Astfel, pentru acele momente din an în care este destul de frig afară – ai nevoie de bocanci Timberland barbați originali sau de o pereche de bocanci pentru femei creată tot sub atenția aceluiași brand.

  • Au aderență bună

Tălpile Timberland sunt modelate la perfecțiune pentru a avea forma optimă de aderență care face ca fiecare pas să se simtă confortabil. Pe lângă forma aderentă, se folosește cauciuc dur – adesea fabricat din anvelope auto reciclate – pentru ca talpa să își păstreze forma milioane de pași. Toate straturile tălpilor sunt lipite între ele și apoi sunt sigilate ferm de partea superioară pentru a oferi certitudinea că păstrează talpa uscată.

  • Breathable or not?

Cu toții cunoaștem faptul că perechile de Timberland sunt preferatele oricărui sneakerhead atunci când temperaturile sunt scăzute, însă un aspect foarte important de ținut cont este că modele de Timberland sneakers specifice sezonului cald sunt o alegere mai bună decât crezi. Breathability, mai exact faptul că piciorul se aerisește și nu vei transpira – este un detaliu asupra căruia, brandul își îndreaptă atenția din ce în ce mai mult. 

            So, dacă vrei o pereche de sneakers sau bocanci Timberland, confortul și calitatea sunt două dintre criteriile cu care vor veni la pachet. Potriviți pentru sezonul rece și adecvați și pentru cel cu temperaturi ridicate, toate modelele Timberland se vor potrivi perfect în outfit-urile tale cool.

S-ar putea sa te mai intereseze