Editii de tenisi Converse care vor ramane mereu la moda

Editii-de-tenisi-Converse-care-vor-ramane-mereu-la-moda

Converse este un adevarat reper atunci cand vine vorba despre footwear. Oferindu-ne câteva dintre cele mai iubite și best-selling modele care au fost realizate vreodată, acești teniși converse All Star au făcut o mare parte din iubitorii streewear-ului să își declare admirația față de brand.

            Îți amintești când ai purtat prin daca o pereche de tenisi converse? Au fost super comfy și cool, așa-i? Te-ai simțit de parcă poți să mergi cu ei oriunde, fără probleme și te gândeai deja în ce outfit-uri să îi mai integrezi pentru că ți se păreau potriviți cu orice.  Când vine vorba despre acest tip de încălțăminte, cu cât trece timpul mai mult, cu atât ajung să fie mai cool, mai cunoscuți și mai purtați, iar cei care au perechi deja în colecție se îndrăgostesc și mai tare de ele.

            Ce colecții de teniși Converse vor fi mereu în trend?

            Ideea de la care a plecat brandul Converse a fost sa lanseze perechi optime de încălțăminte pentru baschetbaliști. Hype-ul creat în momentul în care Charles H. “Chuck” Taylor a intrat in teren purtand o astfel de pereche l-a făcut să fie responsabil pentru nototrietate de care se bucură astăzi brandul.

            Anii ’70 au fost cei care au introdus pe piață varietatea de culori a perechilor Converse, care până atunci erau fabricate doar cu alb și negru. Ulterior, au urmat numeroase modele și ediții de perechi limitate care au stârnit interesul iubitorilor de streetwear.

            Chiar dacă și-au păstrat și design-ul clasic încă din 1949, dar continuă să aducă pe piață și noi modele optimizate în funcție de trendurile actuale, orice împătimit al shoes-ilor, ar trebui să aibă în coleție perechi de converse. Iată ce îi face speciali:

  • Versatilitate – Indiferent dacă mergi la birou, la facultate sau pleci într-o vacanță poți să porți orice pereche de Converse. Versatilitatea lor te scapă de timpul pe care îl pierzi pentru a-ți alege perechea pe care să o porți în ziua respectivă. În plus, vor fi și comozi și se vor asorta perfect cu tricoul sau cămașa preferată!
  • Făcuți pentru toată lumea – Fiind vocea multor generații, o pereche de tenisi converse dama poate arăta cool indiferent dacă ai 19 sau 53 de ani. La fel și una de tenisi converse barbati care e potrivită și dacă mergi să dai o restanță și dacă mergi la o ședință săptămânală la birou.
  • Personalizabili – Ce poate fi mai frumos decât să îți poți personaliza absolut cum dorești perechile pe care le porți?! Alege nuanțele potrivite și customizează-ți modelul preferat în stilul propriu!

Nu multe perechi au capacitatea de a rămâne relevanți și cool în același timp, de-a lungul anilor. Chiar dacă tendințele modei s-au schimbat, Converse a rămas unul dintre favoriți, iar Sneaker Industry îi aduce mai aproape de iubitorii streetwear-ului.

S-ar putea sa te mai intereseze