Ce outfit-uri cool combinăm cu geci calduroase de iarna în 2022?

geci calduroase de iarna

Designerii de modă și stiliștii și-au spus cuvântul în privința trendurilor pentru sezonul rece 2021-2022. Aspecte precum versatilitatea și confortabilitatea rămân prioritare în dezvoltarea colecțiilor de modă.

Nu este nevoie să sacrifici nici căldura gecilor pufoase, în numele esteticii! Există moduri de a menține o anumită prestanță, chiar și prin cele mai comode articole vestimentare. Trendurile iernii  2021-2022 se axează pe adaptabilitate, fie că ai în plan o serie de evenimente de sărbători sau preferi să te relaxezi, abordând un stil casual.

De aceea, îți sugerăm să citești în continuare pentru a afla ce outfit-uri cool combinăm cu geci calduroase de iarna în 2022! Află cum poți să-ți revizuiești garderoba și să îți faci loc pentru geci si jachete noi:

1. Loose fit

Crăciunul este de obicei perioada când ne aducem aminte de copilărie, pe când lucrurile erau mai simple. Hainele de iarnă erau doar groase și confortabile. Ei bine, vestea bună este că trendurile sezonului rece 2021-2022 readuc moda acelor geci calduroase de iarna, cu o croială loose fit.

Când vremea de afară pare neprietenoasă și ninge abundent, cu siguranță este de preferat să ai o geacă ce îți conferă mai multă comoditate și mobilitate.

În 2022 vor fi la mare căutare atât paltoanele, cât și gecile de fâș cu o căptușeală generoasă și o croială tip straight, oarecum supradimensionată. Trendul va fi valabil pentru femei și bărbați, indiferent de cumpărător.

2. Look monocromatic

Bej-ul este noul negru! În sezonul 2021-2022, asortarea nuanțelor nude stă la baza trendurilor în industria fashion. Fie ele bej, maro deschis sau în nuanța caramel, aceste geci calduroase de iarna monocromatice sunt alegerea ideală.

Nu te îngrijora, vei fi în ton cu ultimele tendințe și dacă vei opta pentru un palton gros, cât timp vei menține această paletă de culori. Deși în mod normal s-ar potrivi și cu faded jeans, noi te încurajăm să abordezi acest look monocromatic din cap până-n picioare!

La SneakerIndustry vei găsi suficiente produse în această gamă de culori!

3. Potrivite pentru muncă sau distracție

Acest aspect este prezent în special în cazul trendurilor de iarnă. Când vine momentul să îți achiziționezi o haină nouă pentru acest sezon, este de preferat să te orientezi către geci ce rezistă bine în timp.

Alege un model versatil, adecvat atât pentru situații formale, cât și informale. Tot mai multe branduri se axează pe calitatea superioară a materialelor, respectând în același timp nevoia pentru sustenabilitate.

De aceea, următorul factor este tot mai prezent în articolele de îmbrăcăminte ale multor producători.

4. Materiale eco-friendly

Din dorința de a minimiza impactul asupra mediului înconjurător, mai ales asupra faunei sălbatice, tot mai multe branduri optează pentru blana sintetică.

Căptușelile gecilor sunt fabricate tot mai des din materiale reciclate, pentru a evita opțiunea pufului natural, din pene. Aceste practici nu sacrifică nici confortul personal, nici look-ul gecilor.

Alege acum din multitudinea de geci calduroase de iarna, disponibile pe website-ul sneakerindustry.ro!

S-ar putea sa te mai intereseze