Ghidul de modă al blugilor Karl Kani

Karl Kani

Nu poți să discuți despre moda ultimelor trei decenii sau despre lumea hip-hop-ului și a streetwear-ului fără să menționezi Karl Kani. Înființat de Carl Williams, considerat părintele stilului urban, Karl Kani a fost încă din anii ’90 un numitor comun între universul modei și cel al muzicii. Elita hip-hop-ului a purtat și a cântat despre acest brand: de la Tupac Shakur, Biggie Smalls și Diddy, la Nas, Jay-Z și lista poate continua.

Absolut normal, fanii lumii hip-hop doreau să se îmbrace la fel ca idolii lor și să le „fure” din stil pe cât posibil, astfel că brand-ul a devenit un adevărat cultural icon al anilor ’90.

Noua colecție Karl Kani. Același stil apreciat de toată lumea

Noua colecție lansată de Karl Kani pentru vara anului 2022 se inspiră din stilul anilor ’90 pentru a asigura continuitatea stilului care a consacrat brandul american. Denim, print-uri și multe culori, toate purtând semnătura omului din spatele companiei, Carl Williams, așa poate fi descrisă pe scurt ultima colecție de la Karl Kani.

Dacă doriți să ieșiți în evidență vă putem recomanda câteva piese care atrag atenția și care sunt puternic influențate de epoca de „aur” a anilor ’90, însă adaptate la zilele noastre.

Small Signature Washed Paisley Vest
Karl Kani Small Signature Washed Paisley Vest

Realizată din bumbac, această vestă poate reprezenta un mod perfect prin care să adăugați un aer retro oricărui outfit. De asemenea, vestele au redevenit populare în ultimii ani, astfel că este o alegere ideală dacă țineți cont de trenduri.

Small Retro Sweat Shorts
Karl Kani Small Retro Sweat Shorts

O pereche de pantaloni scurți precum Retro Sweat Shorts de la Karl Kani este parte esențială din garderoba pentru această vară. Modelul este disponibil pe site-ul Sneaker Industry în două culori în nuanțe stinse, în ton cu tendințele din prezent: roz și verde.

Pantalonii scurți din denim sunt printre piesele cele mai reprezentative ale streetwear-ului anilor ’90, astfel că reprezintă o alternativă perfectă pentru fanii acestui stil. Puteți opta fie pentru modelul cu buzunare cargo, fie pentru cel cu logo-ul mare printat în zona buzunarelor din față – oricare alegere este „în spiritul” epocii de aur al muzicii hip-hop.

Tendințe și sfaturi în modă Karl Kani Denim

Brand-ul Karl Kani se bucură în continuare de un succes impresionant datorită faptului că moda anilor ’90 a fost aproape indispensabilă în ultimii ani, inspirațiile din această perioadă fiind prezente la fiecare pas. Revenirea la trendul blugilor „baggy” a fost cea mai bună veste pentru brand-ul lui Carl Williams, designer-ul fiind considerat creatorul stilului blugilor „baggy”.

Fiindcă vorbim despre haine și accesorii care sunt transpuse din lumea anilor ’90 trebuie să știți câteva lucruri esențiale pentru ca outfit-urile voastre să arate cât mai bine: folosiți culorile și modelele în avantajul vostru, jucați-vă cu croiurile și… accesorii, accesorii, accesorii!

Fie că este vorba despre bijuterii, borsete, bucket hats, șepci sau chiar bandane, trebuie să le considerați cel mai bun prieten al vostru – ele completează și scot cu brio în evidență un outfit ce poate să pară fad la prima vedere.

Mai mult, bandanele pot fi purtate în foarte multe feluri, și sunt un mod extraordinar de a adăuga o pată de culoare sau puțin contrast în ținutele voastre.

Nu în ultimul rând, o recomandare pentru momentele în care optezi pentru un outfit retro, care conține și îmbrăcăminte sau accesorii marca Karl Kani este alegerea unei perechi potrivite de sneakers. În acest sens recomandăm siluetele clasice, apărute în anii ’80 și ’90, precum modelele din linia Nike Air Max, Nike Air Jordan sau Nike Air Force One. Astfel vei păstra un aspect retro din cap până în picioare și vei completa perfect outfitul.

Colecțiile Karl Kani și cum să le porți în viața de zi cu zi

Dat fiind că majoritatea pieselor Karl Kani sunt destul de subtile este ușor să le integrezi în garderoba ta și să le porți în viața de zi cu zi.

Pantalonii scurți din denim sau din bumbac, tricourile din gama Small Signature Essential în culori tonale, hanoracele și pantalonii lungi sunt inspirate din stilul clasic și atemporal al lumii streetwear-ului de acum trei decenii, ceea ce le face extrem de versatile și ușor de asortat.

Totuși, pentru fanii pieselor cu un impact mai mare, care atrag privirile celor din jur, avem pregătite unele articole colorate, cu print-uri sau detalii care îl vor aduce pe cel care le poartă în centrul atenției.

Cine a spus că tricourile trebuie să fie plictisitoare? Dimpotrivă, acestea pot fi un mod ideal pentru a-ți arăta pasiunea pentru culori, modele și print-uri.

Când vine vorba despre blugi, fie că sunt scurți sau lungi, la Karl Kani un singur lucru contează: să fie „baggy”. Pantalonii sunt realizați întocmai stilului vintage, din denim dur, gros, care asigură durabilitate și care își va păstra forma odată cu trecerea timpului.

În concluzie, gama de produse Karl Kani de la Sneaker Industry este foarte variată și oferă haine și accesorii potrivite aproape tuturor fanilor streetwear-ului. De la sobru la colorat, de la print-uri mari la semnătura discretă a lui Carl Kani – este ceva pentru fiecare la capitolul îmbrăcăminte.

S-ar putea sa te mai intereseze