Ghidul hainelor sport pentru barbati – Ce stil ți se potrivește

Ghidul hainelor sport pentru barbati - Ce stil ți se potrivește

În ultimul timp, probabil ai auzit din ce în ce mai des termenul de ”street style”. Datorită faptului că a devenit destul de popular în ultimii ani, acest stil de a te îmbrăca este încă în trend și are foarte multe șanse să rămână mult timp așa. Dar oare ce înseamnă cu adevărat acest ”street style”?!

Dacă ești în căutarea unui stil vestimentar care să te caracterizeze – ai venit în locul potrivit. Pregătește-te să descoperi o mulțime de haine sport barbați pe care să le porți exact așa cum consideri.

  Cu siguranță ai tot încercat articole din diverse zone stilistice, însă nu te-ai regăsit și îți dorești ceva lejer care în același timp să fie și cool, așa-i?! Ce zici să afli mai multe despre street style și mai ales sport street style?

            3S – Sport Street Style

               Ai putea crede la început că acest stil este doar o scuză pentru a purta îmbrăcăminte sport pe stradă cât mai des posibil. Cu toate acestea, este evident că oamenii sunt influențați și de modelele care lucrează pentru marile branduri.

Propunerile de outfit-uri cu care sunt promovate anumite articole vestimentare, de cele mai multe ori sunt urmate de cei care le achiziționează. Astfel, dacă ai văzut  borsete bărbați, șepci sau rucsace ori diverse modele de tricouri Nike bărbați în poze, există numeroase șanse ca tu să alegi să le porți într-un mod asemănător. Prin urmare, devine ușor să influențezi oamenii atrași de îmbrăcămintea sportivă.

Un mare impact asupra sport street style-ul general l-a avut skateboarding-ul. Imaginea adeptului street style corespunde adesea cu cea a persoanelor pe care le găsești la rampe cu propria placă în mână. Adisașii cu tălpi speciale care te împiedică să aluneci pe suprafețe, precum lemn, tablă sau chiar asfalt au devenit parte din street style. Confortul oferit de talpa adidașilor te face să continui să adori un anumit brand și te face să ai cât mai multe perechi în colecția ta.

Pe lângă sneakers există numeroase alte aspecte pe care trebuie să le ai în garderobă pentru a avea un street style complet. Poți să iei în calcul următoarele articole:

PUMA TAILORED FOR SPORT OG TRACK JACKET
PUMA TAILORED FOR SPORT OG TRACK PANTS
KARL KANI SIGNATURE HOODIE
NIKE NSW TIE DYE HOODIE

Street style-ul nu se poate demoda niciodată. Întotdeaua vor apărea noi și noi articole cool pe care lumea va vrea să le încerce. În prezent, majoritatea persoanelor sunt în căutarea unui stil care să le caracterizeze, în special bărbații, care aleg adesea stilul sport.

               În colecția Sneaker Industry vei găsi numeroase articole de îmbrăcăminte bărbați cu ajutorul cărora îți poți forma outfit-uri după bunul plac, astfel încât să te simți bine în ceea ce porți.

S-ar putea sa te mai intereseze