Headwear premium. Puma lansează colecția „Hometown Heroes”

Headwear premium. Puma lansează colecția „Hometown Heroes”

Compania germană de sportswear Puma lansează colecția premium de șepci „Hometown Heroes”, colecție inspirată de trecutul imens pe care brandul îl are în lumea sportului. De la materiale, la accesorii și până la ambalaj, totul este realizat cu cea mai mare atenție la detalii pentru o colecție cu adevărat specială.

Puma „Hometown Heroes”, disponibil la SNKRIND.

Numele colecției „Hometown Heroes” provine de la importanța pe care o au atleții și artiștii pentru comunitățile lor, și felul în care aceștia inspiră generațiile viitoare. De asemenea, această colecție reprezintă și un omagiu pe care Puma îl dedică trecutului impresionant al brandului în sport: de la nume grele din fotbal precum Pelé, Maradona, Johann Cruyff sau Neymar Jr. în prezent, baschet, tenis sau sporturi moderne, precum action sports – Puma este prezent în istoria modernă a tuturor acestor sporturi.

Colecția este alcătuită dintr-o serie de șepci, beanies și bucket hats, realizate în colaborare cu Mike Camargo, fondator al Upscale Vandal. „Hometown Heroes” aduce un nivel de detalii neașteptat pentru lumea headwear-ului: design-uri cusute cu atenție sporită, mesaje ascunse sub cozoroc și chiar insigne care se potrivesc cu stilul „lumii” pe care o reprezintă.

Puma „Hometown Heroes” Launch Event @ SNKRIND.

Pentru a marca lansarea acestei colecții, Puma și SNKRIND. au pregătit un eveniment special care va avea loc la magazinul nostru din București, de pe Luterană 2. Produse din colecție, un decor special dar și jocuri VR vor fi pregătite pentru seara de vineri, 27 mai. De asemenea, muzica va fi asigurată de Bianca Cireașă. See you there!

S-ar putea sa te mai intereseze