HUF 20th Anniversary Collection – Available now @ SNKRIND.

HUF 20th Anniversary Collection - Available now @ SNKRIND.

Aniversarea de 20 de ani a brandului american de streetwear HUF continuă și în sezonul de vară, prilej cu care compania a pregătit o colecție specială, inspirată direct din perioada de început a HUF.

Pentru HUF, aniversarea de 20 de ani este ocazia perfectă pentru ca brandul să se întoarcă la origini. Colecția Summer 2022 poate fi caracterizată simplu prin 2 cuvinte: OG HUF. Vibe-ul de vară este completat de o serie de piese și design-uri inspirate din primele colecții ale companiei și din primele modele pe care Keith Hufnagel le crea pentru plăcile de skateboarding. Mai mult, colecția aniversară readuce etichetele interioare verzi, care se găseau doar pe produsele de la primul magazin HUF, deschis în San Francisco.

HUF 20th Anniversary Collection – This one is for Keith

Colecția aniversară a HUF din vara anului 2022 este inspirată direct de la colecțiile de început ale companiei, cât și din hainele pe care le purta fondatorul brandului, Keith Hufnagel. De asemenea, toate colecțiile din acest an aniversar sunt dedicate celui din spatele HUF, Keith Hufnagel, care a decedat în anul 2020. Materialele premium, specifice HUF, design-urile inspirate din cultura urbană și elementele împrumutate din colecțiile clasice transformă piesele aniversare HUF în must have-uri.

HUF 20th Anniversary Summer Collection a ajuns la Sneaker Industry, o gamă variată de tricouri, hanorace și accesorii fiind disponibilă atât în magazinele noastre din București și Cluj-Napoca, dar și pe site-ul nostru.

Iată o parte dintre piesele care sunt deja disponibile sau vor fi disponibile la Sneaker Industry în cel mai scurt timp:

HUF Drain Cover Woven Top

HUF Billiards Woven Top

HUF World Wide Relax T-Shirt

HUF Juice Relax T-Shirt

Huf Juice Relax T-Shirt White

HUF Dirty Water Dog T-Shirt

Dirty Water Dog T-Shirt
Dirty Water Dog T-Shirt

HUF Que Como T-Shirt

HUF Cultured Unstructured Snapback Hat

Cultured Unstructured Snapback Hat - | Huf – HUF Worldwide

HUF Anniversary 6-panel Hat

HUF OS System 6-panel Hat

HUF Patchwork Bucket Hat

HUF Bunker Shoulder Bag

HUF Hyde Waist Bag

HUF Ice Dice T-Shirt

HUF Essentials TT Logo 6-panel Hat

HUF Dirty Pool Hoodie

HUF Dirty Pool T-Shirt

HUF Bolinas Stripe T-Shirt

HUF Saturday Morning T-Shirt

HUF On The Rocks T-Shirt

Nu în ultimul rând, colecțiile aniversare HUF vor continua să fie lansate și în sezoanele ce vor urma până la finalul acestui an pentru a marca impactul pe care Keith Hufnagel l-a avut și îl are în continuare asupra lumii streetwear-ului.

The man behind the brand – Keith Hufnagel

Deși HUF există din anul 2002, brandul și valorile sale au apărut încă din anii ’80, pe când fondatorul HUF, Keith Hufnagel, era doar un adolescent. Keith a crescut în New York, un adevărat amalgam de subculturi: de la skateboarding la graffiti, de la hip-hop la punk și lista poate continua.

La 18 ani, Keith s-a mutat în San Francisco unde a devenit un skateboarder profesionist, fiind sponsorizat de companii precum Thunder Trucks, Real Skateboards sau Spitfire Wheels și concurând în competiții din toată lumea.

Spre finalul carierei sale, Keith Hufnagel a început să realizeze că există viață și după skateboarding, așa că era nevoie de un plan. Fiind pasionat de streetwear și de sneakers, Keith a observat cum se dezvoltă aceste culturi pe glob de-a lungul anilor și a decis ca în 2001 să își deschidă un magazin de streetwear dedicat femeilor în San Francisco împreună cu soția sa, Anne Freeman. Piața în acest sens era saturată, astfel că cei doi începuseră să caute o altă soluție. Așa a apărut HUF – un sneaker store concentrat pe lumea skateboarding-ului. Cuplul și-a pus la bătaie agoniseala de-o viață – 30.000 de dolari, și a început să pună bazele brandului pe care îl cunoaștem azi.

HUF Returns to San Francisco New Flagship Store | HYPEBEAST

După amenajarea magazinului (aflat pe Sutter Street la numărul 808) și plata chiriei, în jur de 10.000 de dolari au fost cheltuiți pe primele livrări de stoc. Toate bune și frumoase, până Keith și Anne au realizat că nu au investit nimic în marketing, publicitate sau PR. Totuși, vorba s-a dus în lumea skaterilor că Keith Hufnagel își deschide un magazin în San Francisco, astfel că în ziua deschiderii așteptau la intrare în jur de 50 de persoane. Mai mult, întregul stoc s-a vândut în doar 8 ore, spre surprinderea cuplului.

Curând, HUF a început să lanseze propriile colecții de streetwear, devenind unul dintre cele mai apreciate brand-uri de pe piață, atât în rândul skaterilor, cât și în rândul artiștilor sau celebrităților precum Lil Wayne, Mos Def sau Kid Cudi. Magazinul devenise cunoscut pentru faptul că aici puteai să găsești doar chestii cool – colaborări extrem de rare, sneakers exclusivi, ediții limitate etc.

Hainele și accesoriile HUF erau recunoscute pentru design-urile și colaborările provocatoare dar totodată extrem de „clean” și de apreciate la scară largă dar și pentru materialele de calitate care erau utilizate. Și care sunt utilizate și în prezent, deoarece brand-ul și-a păstrat identitatea chiar și după decesul lui Keith, rămânând unul dintre cele mai grele nume din streetwear.

S-ar putea sa te mai intereseze