New Balance 550, soon at SNKRIND.

În ultimele luni, una dintre cele mai populare perechi de sneakers de pe întregul internet a fost, de departe, New Balance 550. Fiind vorba despre o siluetă chunky, cu aspect vintage, care reprezintă perfect trend-ul pantofilor de baschet din anii ’80, este lesne de înțeles de ce New Balance 550 este aproape omniprezent pe feed-urile de social media ale pasionaților de sneakers.

În acest sens, avem vești extraordinare. New Balance 550 va fi disponibil în cel mai scurt timp în premieră Sneaker Industry,. Mai mult, nu vorbim doar de unul, ci de două colorway-uri, astfel că îl vei putea alege pe cel care se potrivește cel mai bine cu stilul și garderoba ta.

New Balance 550, disponibili în premieră la SNKRIND.

În cazul în care ești fan al stilului modelelor vintage de baschet, albe și cu doar câteva accente de culoare, este extrem de probabil să fii atras de colorway-ul „Cream” (BB550LWT) al New Balance 550.

Între timp, dacă preferi colorway-urile lowkey, care pun mai degrabă în valoare silueta propriu-zisă și accentele de crem, atunci cel mai probabil vei opta pentru NB 550 „Black” (BB550LBW).

Oricare alegere pe care o vei face în privința culorii va fi complimentată de materiale premium – piele de cea mai bună calitate și talpă realizată din cauciuc durabil, cu aderență sporită.

Cum a ajuns atât de popular modelul 550

Deși silueta 550 s-a bucurat de un succes sporit începând abia cu anul 2020, modelul în sine are o vechime mult mai mare, fiind lansat în 1989 ca pantofi de baschet. Din păcate, silueta nu a făcut valuri la vremea respectivă, motiv pentru care s-a pierdut în arhivele și cataloagele companiei, până când a fost descoperită de Teddy Santis, fondatorul Aimé Leon Dore și directorul de creație al liniei MADE in USA a New Balance.

După o serie de colaborări cu nume precum Joe Freshgoods, AURALEE sau Rich Paul, silueta a ajuns să se bucure de o popularitate crescută, fiind printre cele mai „hot” perechi de sneakers în prezent.

Nu uitați, New Balance 550 vor fi disponibili în curând la Sneaker Industry. Mai multe informații vor fi distribuite înainte de lansare. See you soon!

S-ar putea sa te mai intereseze