Niciun outfit feminin fără pantofi sport

Primavăra, vară, toamnă, sneakerșii sunt cu siguranță un must have! Încălțămintea sport nu trebuie să mai fie doar despre un look sportiv. Ci din contră, e cool, extrem de versatilă, confortabilă și foarte feminină, astfel încât poate fi purtată la orice fel de tip de ținută, fie ea casual, office sau chiar elegantă pentru că reușește să scoată din monotonie orice stil. Asadar, vibe-ul zilelor noastre ne învață că o pereche de sneakersi poate fi asociată nu numai cu piesele vestimentare casual, precum jeanşii ori tricourile, ci și cu o multitudine de look-uri, de la rochii la salopete. Acum chiar nu mai ai nicio scuză să nu porți pantofi sport, so take your favorite sneakers for a walk!

Și pentru că acest tip de încălțăminte a depășit de mult categoria de articole sportive, se regăsește acum în garderoba oricărui trendsetter în zeci de modele super cool!

Până acum, noi nu am întâlnit nicio pereche de pantofi sport care să nu se potrivească unui stil vestimentar al generației actuale, pentru că o poți combina ușor cu haine diverse din garderoba ta. Și pentru că și pentru tine confortul primează când vine vorba de sneakerși, iar în cazul încălțămintei sport pentru femei, confortul este la superlativ, acest mix dintre urban, modern și confortabil, este fix ceea ce cauți tu…și ceea ce caut și eu!

Încălțămintea sport pentru femei îți oferă mai multe posibilități! Datorită construcției ușoare, mereu la modă și culorilor universale, această încălțăminte se potrivește perfect cu ținutele feminine, cu rochiile tale diafane și multicolore, cu sacouri si camasi supradimensionate, cu croială masculină sau cu ținute lejere formate din salopete cu look super cool.

Aceeași pereche de pantofi sport, mai multe ținute cool!

Cine ar fi crezut că îmbinarea elementelor elegante cu cele casual poate da roade și poate fi apreciată în rândul pasionatelor de fashion de pretutindeni? În ultimii ani, astfel de ținute au prins din ce în ce mai mult avânt pentru că sneakersii au devenit super versatili!

Rita Ora, Kendall Jenner sau Hailey Bieber se numără printre vedetele care au ales în nenumărate ocazii să lase acasă pantofii glam cu toc și să meargă la fel de încrezătoare într-o pereche confortabilă de pantofi sport.

În plus, folosirea materialelor moderne de calitate pentru confecționarea acestora, sporesc confortul, acesta fiind cel mai important aspect atunci când vine vorba de alegerea încălțămintei sport. Confortabil și diferit, cred că despre asta e vorba în cazul acestui tip de încălțăminte, pentru că se potrivește oricărei fete care se bucură de tendințele inspirate din perioada în care a apărut acest stil urban și bineînțeles, oricărei fete care folosește fashionul ca o metodă de a-și exprima creativitatea și personalitatea.

Suntem de părere că pantofii sport îți permit foarte mult să jonglezi într-un mod îndrăzneț cu moda, ceea ce îți doresc să faci și tu! Completează-ți ținutele cu accesorii, iar tușa finală să fie perechea favorită de sneakersi!

Este timpul că toată lumea să aibă cel puțin o pereche de pantofi sport! Dacă și tu îți doreșți un model în care să arăți cool la fiecare pas, acum e momentul perfect să îl descoperi în magazinele SNKRIND sau online!

Până dată viitoare,

SNKRIND fam

 

S-ar putea sa te mai intereseze