PALMS COCOS x SNKRIND. Collection Lookbook

PALMS COCOS x SNKRIND. Collection Lookbook

A doua colecție din seria colecțiilor colaborative realizate de SNKRIND. împreună cu artiști locali se va lansa extrem de curând. Pentru această colecție, SNKRIND. a lucrat cu Mălin și Andrei, duo-ul care formează Palms Cocos, pentru a lansa o capsulă care reprezintă dragostea pe care atât noi, cât și Mălin și Andrei o avem pentru câini și pentru nopțile de vară.

SNKRIND. x Palms Cocos Collection – First Look

După cum au menționat Mălin și Andrei în interviul pe care îl puteți citi aici, colaborarea cu SNKRIND. este inspirată de „Dogs, graffiti, nopți de vară cu bicicleta prin orașul pustiu, grătare spontane.”, dar și de albumul lui Omar Souleyman, Shlom.

Colecția este compusă din 9 piese – 5 tricouri, 3 șepci dar și un longsleeve, toate purtând design-uri create de duo-ul Palms Cocos. Let’s check them out!

  • LABRADOR AZZURO TEE
  • BULLDOG RAVE TEE
  • BOXER PERFORMANCE BLUE TEE
  • SAMOYED POWDER BOGO TEE
  • SCHNAUZER MIDNIGHT BOGO TEE
  • CANE CORSO STORM LONGSLEEVE
  • POODLE INFERNO HAT
  • CHIUAHUA DISCO HAT
  • DOBERMAN CANDY HAT

Toate piesele colecției sunt pe locul 1, este prea greu să ne hotărâm la o piesă preferată. Povestea din spatele modelelor este că vorbeam cu Bogdan (Owner Sneaker Industry) despre cât de mult ne iubim câinii și că ne-ar plăcea foarte mult să scoatem o colecție colaborare cu tema principală: “Doggos”. Toate ilustrațiile reprezintă membri ai familiei canine implicați in varii activități.” – Andrei și Mălin a.k.a Palms Cocos.

SNKRIND. x Palms Cocos Launch Party

Colecția colaborativă dintre SNKRIND. și Palms Cocos va fi lansată joi, 21 iulie, începând cu ora 20:00, în cadrul unui eveniment special care va avea loc la magazinul nostru din București, de pe str. Luterană 2. Întregul magazin va fi pregătit pentru eveniment: toate piesele vor fi expuse în magazin și vor putea fi cumpărate, iar cei doi artiști – Andrei și Mălin – @reg_profile și @jesuismalin, vor fi prezenți la magazin unde vor face graffiti artworks live la magazin pe panouri speciale. Design-urile vor fi spontane, ca toate artwork-urile celor doi, și vor fi în tema colecției și în zona de elemente abordate în design-urile recente.

Nu în ultimul rând, atmosfera va fi asigurată la magazin de Alex & Tugay (@alexbittman & @ttttugay) și Beni (@softboibeni). See you there!

S-ar putea sa te mai intereseze