Palms Cocos x SNKRIND. Collection Preview

Palms Cocos x SNKRIND. Collection Preview

Palms Cocos x SNKRIND. Seria colaborărilor dintre SNKRIND. și lumea artiștilor locali continuă. După colecția lansată împreună cu Pretty Doomed, a venit rândul lui Mălin și Andrei, care formează duo-ul cunoscut sub numele de Palms Cocos. Colecția se va lansa curând, și se concentrează în jurul dragostei pe care atât artiștii, cât și noi, la SNKRIND. o avem pentru câini.

Prin urmare, iată un interviu prin care să îi cunoașteți mai bine pe artiștii din spatele celei de-a doua colecții pe care o lansăm în această serie. Let’s go!

  • Salut Andrei, salut Mălin. Înainte de toate, ce înseamnă pentru voi Palms Cocos? Cum a apărut acest concept?

こんにちは ! Pentru noi Palms Cocos înseamnă un refugiu si o platforma de exprimare sinceră a spiritului nostru creativ. Ne-am apucat de Palms Cocos prin 2015, eram unul lângă altul la liceu și ne apucam sa desenăm ce ne trecea prin cap. A fost o formă de eliberare, deoarece fiind la o clasa de grafică, totul era prea academic pentru gustul nostru, așa că ne destindeam prin ilustrațiile Cocos.

  • Spuneți-ne mai multe despre voi, cu ce vă ocupați, ce hobby-uri aveți? Ce surse de inspirație se afla în spatele proiectelor voastre?

Acum profesăm ca designeri grafici, activând in studioul nostru de design: Studio ShenTzu. In principiu ne ocupăm de la design editorial, identități vizuale, până la grafică GFX. Mălin este pasionat de type design, iar în timpul liber este toboșar și activează în 3 trupe de speed metal punk si psychedelic rock-fuzz. Andrei este îndrăgostit de zona de print analog, se ocupă de organizarea târgului Hot Lagoon și în timpul liber meșterește la bicicletele lui și înmulțește plante și copaci.

  • Cum ați descrie colaborarea cu SNKRIND.? Ce album muzical sau ce pictură/sculptură vă vine în minte când vă gândiți la ea?

Dogs, graffiti, nopți de vară cu bicicleta prin orașul pustiu, grătare spontane.
Cred că albumul care ne-a inspirat cel mai tare pentru colecție este Omar Souleyman — Shlon.

  • Care sunt câțiva artiști locali sau din străinătate care vă inspiră și cu care vă identificați?

Avem artiști pe care îi urmărim, majoritatea din străinătate. Câțiva dintre ei ar fi: skorpio_30000, Luciano Calderon, Benjamin Marra, Erlend Pederk, Pol Edouard, Tanino Liberatore, Will Sweeney, auto_christ.

  • Venind în lumea streetwear-ului, cum v-ați descrie stilul? Aveți vreun „culture” după care vă ghidați, sau poate câteva brand-uri care vă plac în mod special?

Stilul nostru nu cred că poate fi definit printr-un termen anume. “eclectic euro street gata pentru orice” poate fi o denumire bună.

  • Care este perechea voastră preferată de sneakers? Dar o pereche pe care ați putea să o purtați zi de zi?

Ne place destul de mult zona de Adidas Gazelle; Hamburg.

Sursa foto: Unsplash
  • Din colecția Palms Cocos x SNKRIND. care este piesa care v-a ajuns în mod special „la inimă”? Care este povestea din spatele design-urilor?

Toate piesele colecției sunt pe locul 1, este prea greu să ne hotărâm la o piesă preferată. Povestea din spatele modelelor este că vorbeam cu Bogdan (Owner Sneaker Industry) despre cât de mult ne iubim câinii și că ne-ar plăcea foarte mult să scoatem o colecție colaborare cu tema principală: “Doggos”. Toate ilustrațiile reprezintă membri ai familiei canine implicați in varii activități.

Palms Cocos x SNKRIND. – Coming Soon

Colecția colaborativă Palms Cocos x SNKRIND. se va lansa extrem de curând. Pentru mai multe detalii fiți atenți pe conturile de Instagram @palmscocos și @sneakerindustry.

S-ar putea sa te mai intereseze