Pantone 2021: Care este culoarea anului?

Pantone 2021: Care este culoarea anului?

Timp de mai bine de 20 ani, lumea modei, a design-ului interior, industrial și de produs așteaptă cu nerăbdare să fie anunțată culoarea anului de Pantone. Această decizie are o influență majoră asupra culorilor pe care le vei vedea apoi pe podium sau la produsele de la brandurile preferate.

Pentru a alegea culoarea câștigătoare, experții de la instituția Pantone realizează o analiză amănunțită a mai multor industrii(film, artă) iar inspirația poate veni și de la noi tehnologii, materiale și texturi care au un impact asupra culorii.

În acest articol vei afla care este culoarea anului Pantone 2021 și care sunt piesele de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care trebuie să le porți dacă vrei să fii în trend:

Care este culoarea anului 2021?


În 2021, Pantone a desemnat două nuanțe drept culoarea anului: Pantone 17-5104 Ultimate Gray și Pantone 13-0647 Illuminating. În cuvintele Institutului Pantone, această combinație de culori transmite un mesaj de putere și speranță care este în același timp rezistent și înălțător.

Cele două culori independente demonstrează cum anumite elemente diferite se pot susține reciproc. Pantone 17-5104 Ultimate Gray, practic și solid, împreună cu Pantone 13-0647 Illuminating, cald și optimist pot crea o poveste care promite un final fericit.

Culorile au fost alese împreună pentru a le oferi oamenilor speranța, un sentiment necesar în această perioadă:

  • Pantone 17-5104 Ultimate Gray: simbolizează elementele solide pe care te poți baza și care oferă o bază solidă; este culoarea pietrelor de pe plajă și a elementelor naturale care demonstrează că pot să treacă cu brio testul timpului;
  • Pantone 13-0647 Illuminating: un galben strălucitor și vesel, asemănătoare cu nuanța soarelui.

Cum poți încorpora culoarea anului în streetwear


Dacă îți place să te îmbraci mereu în tendințe sau doar vrei să încerci lucruri noi îți venim în ajutor cu o varietate de piese vestimentare care includ culorile anului 2021:
1.NIKE SB LLAMA FLEECE HOODIE


Luminează-ți ziua cu acest hanorac de un galben puternic de la Nike cu o croială relaxată, care avantajează pe oricine. Materialul este 80% bumbac și 20% poliester deci este confortabil și pentru purtări de lungă durată.
2.CARHARTT WIP CARSON PANTS


Pantalonii stil muncitor sunt pe val acum iar culoarea este perfectă, seamănă izbitor cu Pantone 2021Ultimate Gray. Poartă pantalonii din bumbac 100% alături de hoodie-ul de mai sus pentru un look laid back.HUF 3.RELAX TIEDYE HOODIE


Tie Dye este un trend care pare că nu moare niciodată, ci se reinventează constant. Hanoracul de la Huf are un tie dye mai subtil, în culorile soarelui, care poate fi asortat ușor la orice non-culoare.

4.CARHARTT WIP W MOSBY T-SHIRT


Niciodată nu poți avea destule tricouri basic care merg purtate cu absolut orice. Poți purta acest tricou Carhartt gri cu o pereche de blugi simpli sau cu o fustă galbenă, scurtă pentru a te încadra perfect în culorile anului pantone 2021.

5.RIP N DIP LORD NERMAL T-SHIRT


Îți propunem tot un tricou gri, dar, de data asta, vei descoperi un detaliu care te va încânta. Pe buzunar ai o pisică care îți arată un gest obscen, bine ascuns.

Pantone a oferit două culori foarte ofertante pentru anul 2021, care pot fi purtate fără probleme în streetwear. Descoperă și tu o varietate de piese vestimentare în culorile Pantone 17-5104 Ultimate Gray și Pantone 13-0647 Illuminating.

S-ar putea sa te mai intereseze