Pretty Doomed x SNKRIND. Collection Preview

Pretty Doomed x SNKRIND. Collection Preview

Sneaker Industry continuă să iși arate susținerea și aprecierea față de artiștii locali din diverse specializări și domenii, de această dată printr-o serie de colaborări menite să unească identitatea SNKRIND. cu cea a artiștilor într-o serie de articole de streetwear și accesorii unice, lansate în cantități extrem de limitate.

Inspirația artistului provine atât din skateboarding și tattoo culture, cât și din experiența sa de artist de până acum

Pretty Doomed x SNKRIND. – behind the collaboration

Specializat în zona de tattoo art, și graphic design și totodată puternic inspirat și influențat de cultura grafitti-ului și a skateboarding-ului, Pretty Doomed, pe numele său Șerdean Ionuț, este un visual artist din Cluj-Napoca cu care SNKRIND. a mai avut ocazia și plăcerea să colaboreze și în trecut.

Acesta va deschide seria de capsule colaborative dintre Sneaker Industry și o serie de artiști locali. În anticiparea colecției am discutat puțin cu Ionuț legat de piesele din această colecție dar și despre semnificația din spatele acestora.

Get to know – Pretty Doomed

Cum ai descrie colecția Pretty Doomed x SNKRIND. în 3 cuvinte?

  • Grow, up, now.

Care este sursa de inspirație de la baza design-urilor din colecție?

  • Cred că multe din elementele reprezentate în graficile din colecție sunt idei pe care le folosesc des de ceva timp în majoritatea lucrărilor pe care le fac. Unele elemente provin din “lumea tatuajelor” iar altele sunt uneori doar lucruri care estetic mă încântă pe mine dar pot avea și o semnificație mai profundă pentru mine. De exemplu vaza, un obiect care poate sa te încânte estetic, dar poate și să ajute niște flori sau plante să nu se ofilească, ba chiar sa crească sau sa se dezvolte.

Cu ce album de muzica ai compara colecția?

  • Albumul care mi-a venit în minte prima oară gândindu-mă la colecție este “ Love What Survives” de la Mount Kimbie.
Credits: Mount Kimbie

Este cumva vreun item/vreun design din colecție care are o însemnătate aparte pentru tine, care are un “special meaning”?

  • Cred că item-ul mai special ar fi scrumiera care a pornit de la un concept desenat și apoi, cu ajutorul unei ceramiste, am reușit să producem fizic ideea ce era doar pe foaie. Consider că e un obiect pe care și daca nu îl vei folosi pe post de scrumieră, estetic poate să arate frumos în casa oricui.

Scrumierele din colecția Pretty Doomed x SNKRIND. sunt realizate artizanal, printr-un proces 100% manual, ceea ce face ca fiecare piesă să fie unică prin formă și finisaje.

Informații despre lansarea colecției

Colecția va fi lansată în data de sâmbătă, 7 mai, la magazinul Sneaker Industry din Cluj Napoca, de pe strada Horea 2, în cadrul unui eveniment special la care va participa și artistul Pretty Doomed. Primii 10 clienți vor primi de asemenea cadouri speciale din partea artistului.

De asemenea, colecția va fi lansată ulterior și la magazinul nostru din București, de pe strada Luterană 2, o săptămână mai târziu. Colecțiile din această serie vor fi extrem de limitate, lansarea online urmând a fi anunțată la o dată ulterioară.

Iată mai jos piesele colecției Pretty Doomed X SNKRIND. :

Ignorant BOGO Tee
Brick in the Wall Tee
Eye See You Cap
World Friends Tee
World Friends Tee
Pretty by Nature Hoodie
Pretty by Nature Hoodie
Doomed Artifact Ashtray

S-ar putea sa te mai intereseze