Sip&Sale și Girls Tunes revin în 2023 la SNKRIND.

După cum spune și motto-ul SNKRIND. „From passion, to industry”, încercăm să comunicam mereu cu comunitatea Sneaker Industry si sa ii tinem aproape prin petreceri si evenimente speciale. Din acest punct de vedere, anul trecut a fost unul extrem de reusit, 2022 fiind anul in care la magazinele noastre au avut loc petreceri saptamanale, evenimente speciale, lansari de produse sau de albume si multe alte ocazii speciale de sarbatorit.

In acest an pastram trend-ul petrecerilor saptamanale cu cele doua concepte care au fost imbratisate de comunitate: Sip&Sale si Girls Tunes.

Ce este Sip&Sale?

Sip&Sale este un concept care a inceput in 2021 din dorinta de a fi aproape de comunitatea locala de sneakerheads, dorinta alimentata si de un an marcat de lockdown-ul si restrictiile cauzate de virusul COVID-19.

In acest sens, am cautat sa cream un spatiu ideal pentru noi si comunitatea Sneaker Industry, iar cea mai buna idee ni s-a parut cea a petrecerilor si evenimentelor bazate pe lumea sneakerilor. De asemenea, am vrut sa gasim un loc unde sa ne intalnim cu prietenii si comunitatea SNKRIND., si ce loc ar fi fost mai bun decat magazinele noastre?

Ce este Girls Tunes?

Al doilea concept pe care l-am creat este Girls Tunes, o serie de evenimente menita sa scoată in evidenta componenta feminina din comunitatea SNKRIND. În cadrul acestor evenimente la magazin puneau muzică fete din comunitatea locală de DJs și au avut loc diverse activități tematice care au demonstrat că în București și în Cluj-Napoca vorbim despre o comunitate de sneakerheads extrem de dornică de distracție și de afirmare.

Every end of the week, see you at SNKRIND.

Evenimentele sunt orientate către tineri pasionați de muzică, streetwear, sneakers și petreceri. În esență, petrecerile noastre au scopul de a „deschide” weekend-ul și de a atrage grupuri de tineri să se distreze, să se bucure de muzică și să se simtă bine alături de prieteni.

Pentru a ne asigura că petrecerile sunt pe cât de animate și atractive posibil, atât Sip&Sale cât și Girls Tunes sunt evenimente sezoniere, care au loc în lunile calde, ideal de primăvara până toamna, în perioada în care terasa magazinului este locul perfect pentru a petrece!

2022 a fost plin de petreceri la SNKRIND.

În 2022 am avut parte de o mulțime de petreceri care au durat până târziu în noapte, de ore nesfârșite de muzică bună și de cozi la bar pentru a mai lua încă o bere, un vin sau poate un gin tonic.

Pe lângă petrecerile normale săptămânale, anul trecut a fost marcat și de o mulțime de evenimente speciale: lansări de albume (MEMO și Ghosty Punk), lansări de colecții de streetwear sau sneakers (MEMO, NotRainProof, Puma, Crocs, SNKRIND. x Palms Cocos, SNKRIND. x Pretty Doomed, Polaroid și lista poate continua) și petreceri aniversare (Aniversarea de 8 ani a SNKRIND., Aniversarea de 3 ani de la deschiderea magazinului din București, Aniversarea de 2 ani de la deschiderea magazinului din Horea).

Pe această cale, ținem să le mulțumim tuturor celor cu care am colaborat pentru a aduce comunității SNKRIND. aceste evenimente chiar în magazinele noastre! <3

Avem vești bune…

Sip&Sale și Girls Tunes REVIN în aprilie 2023! Prin urmare, vă așteptăm să petrecem încă o serie de nopți memorabile pe terasa magazinului, să ne bucurăm de muzică bună, o gamă și mai variată de băuturi, evenimente noi și o mulțime de surprize ce urmează în acest an!

De acum, petrecerile Sip&Sale se vor muta vinerea permanent atât la București cât și la Cluj-Napoca, pentru a „inaugura” weekend-ul așa cum trebuie.

De asemenea, dacă vrei să „switch sides” și să fii tu cel care întreține atmosfera și vrei să fii DJ la petrecerile noastre, atunci avem vești bune pentru tine.

Apasă pe ACEST LINK pentru a ajunge la formularul de înscriere în programul de DJ pentru Sip&Sale și Girls Tunes.

Prin urmare, rămâne să ne vedem de două ori pe săptămână în București, pe Luterană 2 și o singură dată pe lună în Cluj-Napoca, pe Horea 2. Stay tuned pentru mai multe informații, see you around! 

S-ar putea sa te mai intereseze