SNKRIND. Into the Wild

SNKRIND. Into the Wild

Sneakers, streetwear-ul și filmele merg mână-n mână, după cum se poate vedea în cel mai recent shooting Sneaker Industry. De ce o rulotă? De ce în mijlocul pustietății? Ce treabă au sneakerii și filmele? Vei afla mai jos toate răspunsurile la aceste întrebări 😉

Inspirația pentru acest photoshooting a fost filmul „Into the Wild”, unul dintre preferatele lui Alex (@fratele_alex), fotograful din spatele acestei campanii și al majorității shooting-urilor SNKRIND. Lansat în 2007, filmul prezintă viața lui Christopher McCandless, un tânăr dintr-o familie bănoasă dar pe care luxul și bunurile materiale din jur îl lasă rece.

Into the Wild's" twist ending | Salon.com

După ce a absolvit Universitatea Emory ca unul dintre cei mai buni studenți, Christopher renunță la viața pe care o avea și la economii și pleacă în Alaska pentru a trăi în sălbăticie. Pe drum se întâlnește cu o serie de personaje care îi schimbă percepția despre viață și îl marchează permanent.

The Times Film Club — Into the Wild

Filmul în sine reflectă asupra a ceea ce este de fapt fericirea, faptul că experiențele sunt infinit mai valoroase decât posesiile materiale și prezintă puterea spiritului uman.

Un fotograf, două modele și o rulotă…

Pe lângă emoțiile și stările de meditare pe care le induce filmul, acesta a fost și sursă de inspirație pentru campania noastră. Până la urmă, shooting-uri sterile și boring în studiouri sub reflectoare face toată lumea, dar cine mai umple o rulotă (de la @dreamcamper.ro) cu sneakers și haine, ia două modele cool (@n.osman.ual & @denisa.valerievna) și camera de fotografiat și mai merge și în mijlocul nicăieriului să facă poze (super mișto)? Vă zic io, nimeni, motiv pentru care e neapărat să vedeți ce a ieșit:

SNKRIND. x „Into the Wild”

Dacă ai ajuns pân’ aici trebuie să știi că toate produsele folosite în campanie (și multe altele) sunt disponibile acum la noi pe site și pe o bună parte dintre ele ai reducere de 40% LA CHECKOUT – VEZI AICI TOATĂ SELECȚIA

S-ar putea sa te mai intereseze