Știi să faci diferența dintre UGG originale și false? La ce detalii trebuie să ai grijă?

Știi să faci diferența între UGG originale și false

Înainte să-ți achiziționezi o pereche de cizme Ugg, cel mai probabil îți vei dori să te asiguri că acestea sunt originale și nu te vei trezi în cutie cu un model contrafăcut.

Există numeroase persoane care nu cunosc particularitățile brandului și nu pot deosebi o pereche de Ugg originale, de una contrafăcută! Astfel, mulți oameni nu își dau seama că sunt înșelați de diverși comercianți atunci când fac o achiziție și, în momentul în care realizează acest lucru, de obicei este prea târziu.

Iată la ce detalii trebuie să ai grijă dacă vrei o pereche de UGG originale

Ne-am gândit că ar fi util să-ți oferim câteva sfaturi pentru a te ajuta să afli dacă acea pereche de cizme Ugg pe care te gândești să ți-o cumperi merită cu adevărat. Citește mai departe pentru a afla 6 modalități sigure de a descoperi cum trebuie să arate o pereche de cizmele Ugg originale pentru femei.

Cutia

Fiecare pereche autentică de cizme Ugg ar trebui să vină într-o cutie cu un capac separat pe care scrie uggaustralia.com pe partea laterală. Dacă perechea ta vine într-un pachet diferit, cum ar fi o pungă de plastic sau o pungă de hârtie, atunci cu siguranță sunt false.

Talpa

Tălpile Ugg originale sunt flexibile. Dacă ale tale au talpă rigidă, atunci cel mai probabil ai o pereche de UGG-uri contrafăcute. Verifică și grosimea acestora; tălpile Ugg autentice au o adâncime de cel puțin 1 cm. Dacă cele pe care le-ai achiziționat au talpa prea subțire cel mai probabil sunt contrafăcute.

Aspectul cizmei

Încearcă să-ți fixezi picioarele în cizme și să vezi dacă sunt suficient de confortabile pentru dimensiunea piciorului tău. Cele contrafăcute au de obicei gleznele mai late și sunt mai înguste în jurul călcâielor, având cusăturile strâmbe cu unghiuri depășite, văzându-se astfel calitatea slabă a produsului, comparativ cu cele autentice.

Etichetele

Verifică etichetele și țesătura literelor UGG de pe spate, precum și dimensiunea fontului. Ar trebui să fie imprimat corect, fără urme și defecte. De asemenea, eticheta trebuie să fie dintr-un material calitativ, iar cusătura să fie dreaptă, fără întreruperi.

Calitatea

Calitatea cizmei este o modalitate bună de a-ți spune exact cu ce ai de-a face. Cizmele Ugg originale sunt incredibil de moi la interior și netede la exterior. Dacă se simt ca niște cizme de pânză, atunci nu sunt Ugg originale.

Mirosul?!

Chiar dacă sună puțin ciudat, trebuie să acorzi atenție și mirosului cizmei. Cizmele Ugg originale sunt fabricate din piele de oaie, așa că dacă vei mirosi ceva asemănător cu substanțele chimice și coloranți, ca urmare a folosirii pieii false de oaie, nu le cumpăra, deoarece sunt contrafăcute.

Asigură-te că analizezi fiecare cizmă Ugg pe care dorești să o cumperi, în mod corespunzător, folosind aceste sfaturi. Indiferent dacă vei achiziționa dintr-un magazin fizic sau online, trebuie să acorzi atenție detaliilor pentru a te asigura că prezintă încredere. Încearcă să nu omiți nici cele mai mici detalii, pentru a evita complet situațiile neplăcute.

Achiziționează întotdeauna articole de pe site-uri legit, precum Sneaker Industry, pentru a te asigura de autenticitatea produselor!

S-ar putea sa te mai intereseze