Tenisi Vans – Pantofi pentru skateri

Vans sneakers

Skateboarding-ul necesita dedicare, pasiune, skill-uri si perechi bune de sneakersi. Conform unui top realizat de Active Thrills, brandul VANS “OFF THE WALL” produce cele mai bune perechi de incaltaminte special destinate acestui sport. Good to know este si faptul ca varietatea de modele si culori ii face sa fie pe placul celor pasionati de datul cu placa. Legenda spune ca fiecare skater adevarat a avut cel putin o pereche de Vans sneakers in picioare!

Chiar daca o buna perioada de timp a fost tinuta ascunsa adevarata insemnatate a expresiei ”Off The Wall”, iar multi au ajuns la concluzia ca este doar un simplu slogan, in anul 2017, cei de la Vans au pornit o campanie digitala cu care au deconspirat meaning-ul expresiei.

Iata ce trebuie sa stii despre brandul skaterilor

So let’s split hairs! Pentru a transpune vizual toate activitatile care definesc ”Off The Wall”, cu ajutorul unor tehnici vaste de filmare au reusit sa se concentreze pe tot ce promoveaza Vans. The original spirit of rebellion & creative expression sunt sinonime cu ”Off The Wall”.

Dupa mai bine de cinci decenii, au transmis faptul ca intelesul expresiei este insasi identitatea marcii si tot ceea ce creatorii sustin – de la cultura stradala, pana la sporturile de actiune si muzica din intreaga lume. Toate aceste subculturi vor transmite povesti despre modul dinstinct in care brandul Vans reuseste sa fie adus in the spotlight. Totusi, se crede faptul ca termenul ”Off The Wall” a fost inventat atunci cand skateboarderii foloseau peretii piscinelor goale pentru a exersa noi wallride-uri cu placa.

Un mare impact asupra brandului l-a avut marele skateboarder american, Tony Alva. Vans, fiind the shoe of choice pentru tineretul din Santa Monica, orasul natal al acestuia, tatal sau obisnuia sa-i cumpare acest tip de incaltaminte. Tony a ajuns sa poarte tenisi vans, pret de cativa ani de-a lungul copilariei. In `74 a legat o lunga relatie de colaborare cu Vans, ceea ce a dus la aparitia celui mai popular si dorit model, The Vans #95, cunoscut si sub denumirea de Era. Stacy Peralta, director de film si skateboarder profesionist in acelasi timp, a oferit un touch-up design-ului acestui epic model. Atat Tony, cat si Stacy isi doresc sa promoveze arta stradala si sa transmita mai departe pasiunea lor pentru skatebording, tocmai de aceea fiecare si-a infiintat propria companie producatoare de skate-uri.

Pasionatii de skateboarding stiu ca o pereche buna trebuie sa fie prima data functionala si comfy, iar mai apoi sa fie cool. Footware-ul skaterilor este ales pe baza unui hunt, iar acest lucru se datoreaza faptului ca iubitorii de placi sunt intr-o continua cautare de incaltaminte durabila cu design interesant.

Chiar si fetele ii pot avea idoli pe mai marii acestui sport, precum Tony Hawk, Ryan Sheckler sau Rob Dyrdek, iar ”tenisi vans femei” se afla in istoricul Google de cautare al multora care au placi acasa. Intalnirile la rampe reprezinta o activitate mai interesanta pentru ele decat Tea Party-urile, tocmai de aceea brandul nu a lasat doamnele in urma. Modele special concepute pentru acestea sunt la fel de cool si atrag atentia chiar si cand nu sunt asociate cu un skate.

Fie ca esti sau nu, un impatimit al datului cu placa, brandul iti ofera multiple variante produse. Poti sa alegi de la Vans, tenisi, backpack-uri si alte numeroase articole de streetware, iar Sneaker Industry ti le ofera pe toate, inclusiv gama de tenisi vans dama pentru fetele pasionate de sporturi extreme.

S-ar putea sa te mai intereseze