Top 4 festivaluri din România pe care nu trebuie să le ratezi

Top 4 festivaluri din România pe care nu trebuie să le ratezi

Nimic nu se compară cu senzația pe care o trăiești când te afli în mijlocul unei mulțimi care dansează cu entuziasm pe ritmul unei trupe pe care o apreciezi. Amplifică această senzație cu o varietate de trupe, mâncare bună, prieteni și o gamă largă de experiențe și obții un festival de muzică reușit.

Indiferent de genul muzical pe care îl preferi, există un festival unde vei putea asculta melodiile favorite. Dar de ce să te limitezi, de ce să nu descoperi distracția de la fiecare festival organizat în România?

Ți-am pregătit o listă cu cele mai tari festivaluri ca să ai de unde alege pentru următoarea escapadă:

Saga Festival

Dacă ești din București și ești pasionat de muzica techno, sigur ai deja bilet la Saga Festival care se va desfășura între 10 și 11 Septembrie la Romaero. Festivalul promite să facă istorie în lumea muzicii electronice cu invitați precum Alan Walker, Don Diablo, Robin Schulz și Tiesto.

Biletele pornesc de la 249 RON pentru o singură zi și pot ajunge chiar și la 999 RON pentru un Pass VIP pentru toate cele trei zile. Având în vedere pandemia, pot participa la evenimente doar cei vaccinați sau care prezintă un test la intrare.

Untold Festival

În patria celor mai cunoscute festivaluri din România, Cluj-Napoca, se desfășoară și Untold între 9 și 12 septembrie. Printre cei mai cunoscuți invitați se numără Afrojack, David Guetta, DJ Snake, Justin Mylo și Martin Garrix.

Festivalul impresionează nu doar prin artiștii prezenți, ci și prin universul magic creat de organizatori cu ajutorul unor locații bine amenajate. Când îți faci bagajele, nu uita să adaugi și cele mai cool piese de streetwear care să dea super bine în poze.

Neversea Festival

Din cauza pandemiei, festivalul Neversea din Constanța nu a putut fi organizat în 2020 și 2021, dar există speranțe mari pentru anul 2022. Nu există o dată oficială, dar există un abonament Anytime care este valabil pentru orice festival din următorii trei ani.

Festivalul de la malul mării obișnuia să aduce artiști cunoscuți din lumea techno, deep house, dubstep și drum&bass la un loc pe malul mării. Există și o aplicație Neversea unde poți fi mereu la curent cu cele mai noi informații/

Festivalul George Enescu

Pentru împătimiții muzicii clasice, luna septembrie este plină de surprize la festivalul George Enescu. Între 28 august și 26 septembrie, în București, îți poți cumpăra bilete pentru o varietate de recitaluri cu artiști și orchestre cunoscute.

Vei avea ocazia să asculți London Symphony Orchestra, Filarmonica Della Scala, Orchestra Națională a Franței și multe altele. Verifică site-ul festivalului pentru mai multe informații despre program și achiziționarea biletelor.

Te bucuri altfel de muzică atunci când ești în mijlocul unei mulțimi care îți împărtășește pasiunea. Mai mult, un festival nu este doar despre muzică, ci și despre experiență în sine, despre toate activitățile și timpul petrecut alături de cei dragi. Descoperă toate tipurile de festivaluri care au loc în România și programează-ți următoarea călătorie!

S-ar putea sa te mai intereseze