Top 5 cei mai comozi adidasi pentru femei

Top 5 cei mai comozi adidasi pentru femei

Sneakersii nu mai sunt de mult rezervați pentru activități sportive, ci au devenit prima alegere pentru încălțăminte casual pentru majoritatea dintre noi. Chiar dacă adidașii sunt recunoscuți ca fiind cel mai confortabil tip de încălțăminte, nu toți sunt la fel.

Alegerea unei perechi de adidași comozi este foarte importantă pentru bunăstarea ta generală deoarece îți utilizezi picioarele în majoritatea timpului. Astfel, caută încălțăminte care îți oferă susținere și talpă cu memory foam pentru a simți că mergi pe nori la fiecare pas.

Mai mult, talpa ar trebui să fie aderentă pentru a nu aluneca pe suprafețe lucioase, branțuri din cauciuc care să absoarbă șocurile și material respirabil ca să nu îți transpire tălpile în lunile călduroase.

Iată sugestiile noastre pentru cei mai comozi adidași:

1. NIKE W AIR FORCE 1 07 SE

Nike Air Force este un model clasic, recunoscut pentru talpa confortabilă, chiar și atunci când este purtat pentru perioade lungi de timp. Mai mult, aproximativ 20% din greutatea lor este alcătuită din material reciclat.

Fiecare pereche are brodată pe părți un design botanic și talpa dintr-un amestec de cauciuc cu plută pentru a obține un design unic.

2. VANS SUPER COMFYCUSH ERA

Vans Super Comfycush Era concurează pentru titlul de cei mai comozi adidași din lume. Aceștia au talpă dublă din cauciuc durabil care oferă atât susținere, cât și aderență pe majoritatea tipurilor de suprafețe.

Tehnologia Comfycush utilizată pentru construcția acestora și materialele respirabile utilizate la interior te ajută să te bucuri de super confort.

3. ADIDAS ORIGINALS W OZWEEGO

Îți amintești celebrii dad shoes din anii 90? Aceștia erau purtați de tații de la vremea aia tocmai pentru că erau foarte confortabili, mai ales pentru activități fizice. Adidas aduce din nou în prim plan acest model de sneakersi cu Ozweego.

Deși par masivi, acești adidași sunt foarte ușori, se mulează pe forma piciorului și utilizează tehnologia Adiprene pentru a obține o talpă foarte moale.

4. PUMA W CALI STAR MIX

Dacă ești în căutarea unor adidași comozi de femei care să se asorteze perfect la orice ținută, Puma W Cali Star Mix este modelul potrivit pentru tine. Această ediție este o nouă versiune îmbunătățită a modelului original din 1980.

Adidașii sunt low cut și realizați dintr-un material respirabil astfel încât tu să te bucuri de confort indiferent de vremea din exterior. Detaliile metalice aduc un plus de strălucire acestor pantofi sport.

5. NIKE W AIR MAX 90 SE

Un bine cunoscut icon pentru stilul streetwear, Nike Air Max se laudă mereu cu talpa confortabilă, chiar dacă aspectul exterior este disponibil într-o gamă largă de variante. Amestecul de culori bine alese vor scoate din anonimat orice ținută. Cu acești adidași comozi ești mereu pregătită de poze!

Alege mereu sneakers femei comozi în care să te simți bine indiferent de distanța pe care o parcurgi. Informează-te mereu despre tipul de talpă și tehnologia utilizată pentru construcția lor, dar și care este susținerea pe care ți-o oferă.

S-ar putea sa te mai intereseze