Top 5 modele de încălțăminte bărbați pentru primăvara anului 2021

Top 5 modele de încălțăminte bărbați pentru primăvara anului 2021

Încălțămintea este poate cea mai importantă parte a ținutei unei bărbat, un pantof bine ales poate face diferența între un outfit boring și unul reușit. Dar cum alegi cea mai bună pereche de încălțăminte bărbați pentru tine?

În general, trebuie să ții cont de trei factori:

  • Calitate: sigur îți dorești o pereche de pantofi sau sneakersi care să reziste mult în timp, nu să se dezlipească după trei purtări;
  • Versatilitate: dacă nu ai o pereche de încălțăminte pentru fiecare ținută, trebuie să alegi unii care pot fi asortați cu diferite tipuri de haine;
  • Originalitate: cel mai probabil nu vrei să mergi pe stradă și să întâlnești mulți oameni care poartă aceiași adidași ca tine, deci alege unii mai ieșiți din comun, care se găsesc mai greu sau au fost produși într-o serie limitată.

Îți venim în ajutor cu 5 modele de încălțăminte bărbați care se vor integra fără probleme în orice ținută:

PUMA X MICHAEL LAU RALPH SAMPSON 70

Acești sneakerși au fost inspirați de vedeta Ralph Sampson și creați în colaborare cu designerul Michael Lau, un artist din Hong Kong care creează personaje iconice. Perechea de încălțăminte bărbați este combinația perfectă între stilul sport și moda urbană și poate aminti de modelele clasice de încălțăminte teniși bărbați.

Inspirația vine de la hârtia milimetrică, folosită pentru a trasa schițe, primul pas spre creație. Deși designul este ieșit din comun, cromatica este aproape neutră, deci îți dă o libertate mare în ceea ce privește ținuta la care îi asortezi.

ADIDAS ORIGINALS GEODIVER PRIMEBLUE

Acest model de adidași bărbați face parte din strategia Adidas de a reduce cantitatea de deșeuri de plastic. Este confecționat din Primeblue, un material reciclat performant alcătuit în parte din deșeuri din ocean: 50% din materialul superior este textil, iar 75% din materialul textil este Primeblue.

Datorită tălpii intermediare cu tehnologie EVA și materiale reciclate, te vei bucura de confortul cu care ești obișnuit de încălțămintea Adidas. Îi poți asorta fără probleme la orice outfit și îi poți folosi ca starting point pentru orice discuție despre mediu.

NIKE AIR MAX 270

Inspirați de clasicul model Air Max, această pereche de încălțăminte bărbați nike adidași îți oferă stil, confort și inovație. Un sneaker alb-negru trebuie să fie un staple în dulapul tău datorită versatilității: indiferent ce haine pui pe tine, această pereche de încălțăminte bărbați este o alegere bună.

PUMA RS-X3 HARD DRIVE

Pantofii sport Puma sunt echipați cu tehnologia Puma Running System care te ajută să te bucuri de confort la fiecare pas și amortizează șocul pe care îl simți la mers sau alergat. Talpa din cauciuc vulcanizat durabil și materialul respirabil, care are cusături bine amplasate, îți garantează rezistența în timp.

ADIDAS ORIGINALS ZX 2K BOOST

ZX 2K BOOST are o silueta clasica care îți amintește de adidașii de alergat ZX. Mai mult, datorită modului în care au fost construiți, mișcarea devine deodată mai ușoară, vei observa că poți parcurge distanțe lungi fără să obosești.

Descoperă lumea sneakersilor de calitate, care trec testul timpului si te scot din anonimat, precum adidași puma bărbat, pantofi sport de la nike sau încălțăminte bărbați de la adidas.

S-ar putea sa te mai intereseze