Unde găsești adidași 100% originali online

adidasi originali

Online-ul este un mare bazar. Găsești (aproape) tot ce vrei să cumperi, poți face o afacere foarte bună sau poți să iei cea mai veritabilă țeapă, ”doar la un click distanță”. Printre produsele foarte des căutate în online se află și mult râvniții adidași originali sau adidași de firmă, pe care fiecare, fără vreo discriminare de statut social, vârstă, sex, religie etc. vrea să-i poarte.

Pentru cine are și alte criterii în afară de prețul cel mai mic, problema nu este dacă ai să găsești modelul dorit, ci unde găsești adidași 100% orginali online. Dacă într-un magazin fizic ai mai multe șanse să descoperi un fals, având minime cunoștințe despre elementele de autenticitate, în online vezi o vitrină digitală, în care sunt de multe ori expuse imagini și informații cu ceea ce îți dorești să vezi și să citești, nu neapărat adevărul.

Din fericire există și magazine online care vând originalul și normalitatea, promovând valori în care cred și care le-au construit credibilitatea în rândul unei comunități de pasionați de adidași originali. Sneaker Industry a început în 2015, în online, un business ce a crescut organic, alimentat de pasiune și viziuni comune ale fondatorilor.

Pentru cei care caută adidași originali sau sneakers, site-ul Sneaker Industry este locul unde vor găsi produse autentice. Iar asta o vezi din primul contact cu homepage-ul sau cu o pagina a unui produs. Vezi imagini ale produsului realizate special pentru magazin și nu poze stock. Știi că oamenii își dau silința să prezinte cât mai bine fiecare model, pentru ca alegerea să fie cât mai documentată.

Toate brandurile importante sunt prezente, atât cu modele de stradă, cât și cu gama de adidași sport. Lansările de modele la nivel global sunt urmate rapid de premiere pe site-ul Sneaker Industry, pentru ca cei pasionați să se bucure de ele acum și nu în sezonul următor.

Dacă ceri informații suplimentare, vei fi contactat și vei primi lămuriri prompt. Fiecare client trebuie să se simtă important când ajunge pe site, la fel cum se întâmplă și într-un magazin fizic.

Iar dacă intri pe conturile de social media, vei descoperi o comunitate de sneaker enthusiasts, care pot certifica autenticitatea produselor.

Sneaker Industry s-a dezvoltat online, dar are și magazine fizice. Unul în București și, din această vară, unul în Cluj. În aceste locații sau la evenimentele periodice (pre pandemie) dedicate comunității de pasionați de sneakers vei putea să iei contact cu brandurile favorite, fie că este vorba de sneakers, îmbrăcăminte sau accesorii.

Cum deosebești adidașii originali de fake-uri – câteva sfaturi

  1. Elemente specifice de identificare – fiecare brand are cel puțin un element de identificare specific, după care un cunoscător poate să-și dea seama de veridicitatea unui produs. Numerele de serie sau SKU Number sunt unice pentru fiecare pereche și trebuie să se regăsească și pe pantof și pe cutie. Logo-ul All Star în cazul Converse, pe partea superioară a limbii și pe călcâi, heel tags pentru seria Adidas Superstar, șablonul unic de pe talpa modelelor Vans, sunt alte câteva elemente de trust pe care le poți căuta. Calitatea cusăturilor sau a cutiei în care sunt ambalați adidașii pe care îi cauți poate fi un alt element diferențioator între un produs original și unul fake.
  2. Prețul- poți căuta adidași la reducere și site-urile fac periodic campanii de reduceri pentru anumite modele, dar un preț prea mic față de prețul de bază poate fi un indicator că acel produs poate fi un fake.
  3. Pozele de prezentare – lipsa lor sau prezentarea produsului cu poze stock poate fi un indiciu că ai de-a face cu un fals în care ceea ce vei primi în colet poate să difere de ce ai văzut în poza de pe site.

Cumpărarea online a unor adidași originali este un lucru obișnuit astăzi. Dar alegerea magazinului online din care îi alegi rămâne o activitate care necesită puțină documentare până la găsirea unor surse credibile. Stabilirea unor criterii relevante și studierea rezultatelor afișate de motoarele de căutare poate să te ducă în magazinul potrivit și să îți ofere siguranța că ai cumpărat o pereche de adidași originali, pe care să-I porți cu încredere prin oraș și pe care să-I poți adăuga la colecția ta favorită. Sneaker Industry are un grup afiliat pe Facebook – Sneaker Market Romania, unde comunitatea de pasionați poate împărtăși păreri despre legitimitatea unor produse sau credibilitatea unor selleri.

S-ar putea sa te mai intereseze