Unde poți găsi adidași Puma originali online?

adidasi puma

Dacă ai avea un asistent virtual pe telefon și la un simplu ”Hey Rudi„ ți-ar spune ce magazine online vând adidași Puma originali, viața ar fi mult mai simplă. Ai fi scutit de fake-uri și site-uri fantomă care alimentează neîncrederea în comerțul online.

Însă online-ul este mai facil și mai sigur, mai ales în aceste vremuri pandemice. Iar lipsa unui Rudi virtual nu trebuie să te oprească să pui în coșul digital creații originale ale brandului cu spirit de felină, lansat în 1948.

Cu puțină răbdare și research, poți găsi în România platforme online sigure, de unde poți comanda orice model de pantof sport, inclusiv sneakers Puma. Informații detaliate despre specificațiile modelelor, poze clare și din mai multe unghiuri cu fiecare articol, termeni clar definiți în ceea ce privește garanția produselor și condițiile de retur sunt elemente obligatorii pe un site care comercializează modele de sneakers. Relevanța pe platformele de social media poate completa elementele de trust necesare pentru a avea o experiență de cumpărături plăcută și îți pot oferi chiar șansa de a cunoaște comunități de sneakerheads.

O astfel de comunitate, născută în spațiul social media și care a evoluat atât în online cât și în offline, îți poate oferi confortul unor achiziții sigure de sneakers și streetwear. Sneaker Industry a fost întâi Sneaker Market Romania, un grup pe Facebook, creat în 2014. Fondatorii comunității, care numără acum peste 44.000 de membri, au vrut să le ofere celor care discutau sau vindeau și făceau schimburi de produse, un magazin cu articole originale. Și așa a apărut platforma de vânzări online, urmată de 2 magazine fizice, deschise în București și Cluj.

Dacă vrei să cumperi adidași Puma damă sau adidași Puma bărbați, o vizită pe oricare dintre platformele online și offline SNKRIND îți va asigura acces la produse originale. Comunitatea SNKRIND de aproape 250.000 de urmăritori din mediul virtual, la care se adauga cei din grupul Sneaker Market Romania te poate ghida în achizițiile pe care vrei să le faci.

Cu o piață a produselor fake din ce în ce mai rafinată în a plasa pe piață sneakers foarte greu de deosebit de cei originali, orice sursă care poate să-ți ofere informații utile este binevenită. Grupul Sneaker Market Romania are un set de reguli foarte clare pentru schimburi sau vânzări de articole, care îți pot fi de folos în orice tranzacție cu o persoană fizică. Realizarea unui legit check asupra produsului, cu poze clare și dovada că sunt în posesia vânzătorului sau a celui cu care vrei să realizezi un schimb este sfatul cel mai important.

Modele de adidași Puma în trend

Puma Future Rider Play On și Style Rider Ride On

Liniile celebrului model din anii 80, Fast Rider, sunt ”back on the streets” în variantele moderne Future Rider și Style Rider. Combinații de culori puternice, o talpă slim și aceeași super confortabilă spumă Rider individualizează cele două variante Puma.

Puma RS-X3

Dacă vrei confort extrem, atunci încerci seriile RS-X. RS nu este împrumutat de la modelele sport din gama Audi sau Renault, ci de la o altă legendă din colecția Puma. Modelul RS-100, lansat în 1986, s-a dorit un reper pentru pantofii de alergare, oferind un echilibru remarcabil între confort și stabilitate la orice viteză. Pe structura de bază a acestui model s-au adaugat acum mai multe layere, care au dus la design-ul bulky al lui RS-X3. Combinațiile de culori diferențiază modelul în variantele Move, Super, Puzzle sau Rubik’s, cel din urmă fiind un omagiu adus celebrului cub Rubik.

Puma x Charlotte Olympia Cali Sport

Cum pui un stil sport alături de glamour cu iz de Hollywood într-o creație care arată bine? Simplu, faci o colaborare cu Charlotte Olympia Dellal. Un sneaker Cali cu imprimeu de leopard și imprimeuri gold este ceva îndrăzneț, dar cum altfel poți face diferența? Get ready for red carpet.

Puma Suede

Bucățile de piele întoarsă s-au integrat foarte bine pe modelele Puma. Și dacă în anii 70 modelul creat pentru celebrul baschetbalist Walter “Clyde” Frazier, la la NY Knicks, nu a prins nemaipomenit la public, gama de adidași Puma suede a avut un hype în deceniul următor, datorită muzicienilor hip-hop. Astăzi trebuie să fie parte a oricărei colecții respectabile a brandului.

S-ar putea sa te mai intereseze