What went down at our 9th anniversary party

What went down at our 9th anniversary party

Nouă ani. Din 2014. Wow, timpul chiar îți trece pe sub nas, așa că trebuie să știi să te bucuri oricând ocazia o cere. Prin urmare, ce motiv mai bun de petrecere serioasă există pentru SNKRIND. decât aniversarea noastră?

Deci, pentru început, anul acesta am pregătit o serie de concerte live ale mai multor artiști de la Def Jam România, artiști tineri, din zona rap-ului și a trap-ului, care promit foarte mult și au „foame” de afirmare. Aris & Edi, DZWS, El Niku și GSA au strâns la magazin o mulțime de oameni care au stat umăr în umăr ore întregi.

Tricouri speciale, extrageri și nu numai…

După cum ne e obiceiul, fiecare moment semnificativ din povestea SNKRIND. este marcat prin lansarea de piese de streetwear speciale. De data asta am lansat două tricouri care simbolizează aniversarea noastră de nouă ani:

Dac-ai ratat petrecerea aniversară și vrei un tricou de-ăsta nu te stresa, poți să ți-l iei pe al tău de-AICI (dar ai grijă, cantitățile sunt limitate).

Cum să fie sărbătoare mare pe Luterană 2 fără să avem și giveaways?

Am dat prin înscriere în magazinul din București o pereche de Jordan 4 Retro SE „Black Canvas”, și prin înscriere pe Instagram o pereche de Nike Dunk Low „UNC”.

9th ANNIVERSARY AFTERMOVIE & PICS

Mai jos vă lăsăm fotografii făcute de @fratele_alex dar și aftermovie-ul făcut de @astrorganise

S-ar putea sa te mai intereseze